Όταν ένας πρωθυπουργός καταρρέει…

Του Μανώλη Κοττάκη

Επειδή κάποιοι το θέλουν, δεν θα χάσουμε και τα λογικά μας. Ευτυχώς έχουμε ακόμη σώας τας φρένας.

Αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά σε δύο παραλογισμούς.

Ο πρώτος είναι της αντιπολίτευσης, αριστεράς και δεξιάς (μέρους αυτής), η οποία ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση «εργαλειοποιεί» τη σεισμική ακολουθία της Σαντορίνης για να μην ασχολούμαστε με τα Τέμπη.

Η δεύτερη είναι η οργανωμένη απόπειρα της κυβέρνησης να εξουδετερώσει με βίντεο «το απίθανο σενάριο που -κατά τον πρωθυπουργό- έγινε πιθανό» για να αποδείξει ότι η εμπορική αμαξοστοιχία των Τεμπών δεν μετέφερε παράνομο φορτίο.

Ούτε ο ένας αντέχει σε σοβαρή συζήτηση ούτε και ο άλλος. Τα πράγματα γίνονται πολύ άγαρμπα και όσοι πρωταγωνιστούν εκτίθενται.

Εξηγούμαστε: Η Αριστερά της πέμπτης θέσης των δημοσκοπήσεων προσπαθεί να κρύψει την ανικανότητά της να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση, σε κάποιες περιπτώσεις και τις υπόγειες διαδρομές των στελεχών της, όταν διαμαρτύρεται ότι η Σαντορίνη κρύβει τα Τέμπη.

Επί έναν ολόκληρο χρόνο που δεν υπήρχε Σαντορίνη η ίδια δεν έκανε τίποτε για τα Τέμπη. Ήταν ανύπαρκτη. Μάθαινε δικογραφίες και σώπαινε. Και τώρα που προέκυψαν στοιχεία, μετά τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις στις πλατείες, μας ζητά να καταργήσουμε την επικαιρότητα.

Η ζωή, όμως, δεν είναι μονοθεματική. Τέμπη από το πρωί μέχρι το βράδυ. 7.000 σεισμοί σε ένα διάσημο ελληνικό νησί, το οποίο εκκενώθηκε από τους 10.000 κατοίκους του είναι ο ορισμός της είδησης και του ενδιαφέροντος για την ανθρώπινη ζωή. Δεν είναι αντιπερισπασμός. Μόνον όποιος είναι μονόχνοτος γκρινιάζει επειδή η επικαιρότητα αφιερώνει χρόνο στη Σαντορίνη μας και στην Αμοργό μας.

Στην Αμοργό πηγαίνει και έρχεται η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, που έχει τεράστια σημασία για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών στο Αιγαίο. Η Σαντορίνη είναι ταυτισμένη με τη διεθνή εικόνα της χώρας.

Τα Τέμπη θα εναλλάσσονται στην επικαιρότητα μαζί με άλλα θέματα, αλλά πάντοτε θα βρίσκουν τη θέση τους σε αυτήν εναντίον της θελήσεως ακόμη και αυτού του μιντιακού κατεστημένου. Κανείς δεν θα γλιτώσει από τις συνέπειες του δυστυχήματος στα Τέμπη επειδή ασχολούμαστε και με τη Σαντορίνη.

Από τον παραλογισμό της Αριστεράς, πάμε τώρα στον παραλογισμό του Κέντρου. Το Κέντρο υποτίθεται ότι είναι συνυφασμένο με τη λογική. Το κίνημα του ορθολογισμού. Αλλά εδώ αυτά που εκτυλίσσονται μπροστά μας δεν έχουν καμιά σχέση με τη λογική.

Τρεις μέρες μετά τις συγκεντρώσεις βγήκε ο πρωθυπουργός στην τηλεόραση και άλλαξε το αφήγημα: και υπόνοιες για το μπάζωμα άφησε και αιχμές για το παράνομο φορτίο άφησε και ότι πέθαναν άνθρωποι από τη φωτιά μάς είπε. Όλα πρώτη φορά. Μόνο ότι ήταν ενήμερος για κάτι δεν είπε.

Και μία εβδομάδα μετά άρχισε το φεστιβάλ σύγχυσης. Μια εταιρία που σιωπά δύο χρόνια βγήκε και μας είπε ότι το ξυλόλιο από τις Σέρρες χρησιμοποιήθηκε για το εργοστάσιο βερνικιών της. Δύο χρόνια που χαλά ο κόσμος για το αντίθετο, δεν είπε τίποτε, ανέκτησε τη μνήμη της συμπτωματικώς μετά τις συγκεντρώσεις.

Άλλη εταιρία security, που ελέγχει τις διελεύσεις των συρμών από τις σήραγγες, θυμήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση των νομικών παραστατών της, ότι δεν καταστράφηκαν όλα τα αρχεία, αλλά τυχαίως σώθηκαν μερικά που διατηρήθηκαν επειδή το τρένο διερχόταν από σημείο που… δεν καλυπτόταν από τη σύμβασή της με τον ΟΣΕ. Δύο χρόνια που χαλά ο κόσμος και γίνονται έρευνες από πραγματογνώμονες η εταιρία δεν συγκινήθηκε να λύσει το μέγα μυστήριο, τώρα όμως μετά τις συγκεντρώσεις είδε το φως το αληθινό.

Το υλικό αυτό διέρρευσε σε λογαριασμό δημοσιογράφου στο X (πρώην twitter). Άγνωστο γιατί δεν μεταδόθηκε από την εκπομπή του σε τηλεοπτικό σταθμό μεγάλης εμβέλειας.

Η δε αστυνομία διαδικτύου, τα Hoaxes, έσπευσε, μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου και ΠΡΙΝ γίνει έλεγχος γνησιότητας από το Εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ. (εκτός κι αν ξέρει κάτι και προεξοφλεί την κρίση του), να εκδώσει ανακοίνωση για να πανηγυρίσει ότι κατέρρευσε η σκευωρία του Βελόπουλου και ότι όλα είναι fake news.

«Kοσμογονία» μετά τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη δεν νομίζετε; Το γιατί γίνονται όλα αυτά είναι εύκολο να το διακρίνει κανείς, αν θελήσει να τοποθετήσει τα νεότερα και τα παλαιότερα «γεγονότα» μέσα στον νόμο.

Τα Τέμπη, αγαπητοί, είναι δύο ομάδες ενδεχόμενης τέλεσης αδικημάτων.

Η πρώτη ομάδα αδικημάτων είναι το δίπολο σύμβαση 717 και σταθμάρχης. Τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν, πολιτικοί, κρατικοί αξιωματούχοι, υπάλληλοι του ΟΣΕ, δεν ενδιαφέρουν την κυβέρνηση. Είναι οι βολικοί ένοχοι, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους ρίξει τα σκυλιά και να τους φορτώσει τα πάντα.

Το δεύτερο δίπολο εμπορική – παράνομο φορτίο και μπάζωμα, όμως, καίει την κυβέρνηση. Αν τα βίντεο κηρυχθούν γνήσια και η εμπορική δεν μετέφερε τίποτε, τότε δεν έχει καμία αξία η έρευνα για το μπάζωμα. Το κακούργημα του λαθρεμπορίου συνδέεται ευθέως με το πλημμέλημα του μπαζώματος.

Με κατεστραμμένα τα βίντεο φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας με σπασμένους και διαλυμένους τους σκληρούς δίσκους (όπως είπε ο Άγγλος εμπειρογνώμονας) η θεμελίωση του αδικήματος του μπαζώματος συνδεόταν μέχρι χθες με τις εκθέσεις των πραγματογνωμόνων Λακαφώση – Κοκοτσάκη και των πανεπιστημίων (ΕΜΠ και Γάνδη).

Για να γλιτώσουν κάποιοι από το μπάζωμα, αίφνης χρειάζονταν επειγόντως ένα, δύο, τρία βίντεο. Εάν η εμπορική δεν μετέφερε τίποτε, το μπάζωμα είναι αθώο, ο Τριαντόπουλος είναι αθώος και ο πρωθυπουργός δεν θα καταθέσει στην προανακριτική ή στη Δικαιοσύνη για το αν τον ενημέρωνε για το μπάζωμα ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ του, οι αρμοδιότητες του οποίου είναι επακριβώς προσδιορισμένες σε ΦΕΚ.

Είπαμε! Δεν θα καταργήσουμε τη λογική. Αν θέλετε να την καταργήσετε εσείς, δεν θα την καταργήσουμε εμείς.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν, όμως, όσοι είναι κλεισμένοι σε γραφεία είναι πως το τυχόν απαλλακτικό της δικαστικής έρευνας για την εμπορική θα γλιτώσει κάποιους από το σκαμνί, αλλά θα φουντώσει τόσο το κύμα της διαμαρτυρίας και της αγανάκτησης των πολιτών για τη συγκάλυψη που στο τέλος θα οδηγηθούν με θόρυβο στο σκαμνί της λαϊκής ετυμηγορίας. Οι τεκτονικές πλάκες του εκλογικού σώματος κινούνται ήδη αθόρυβα.

Ας μην υποτιμάται και τούτο: Όσο πιο πολύ συμπιέζεις το ελατήριο για να συγκαλύψεις τόσο ψηλότερα εκτινάσσεται μετά την απελευθέρωσή του. Νόμος.

  1. Η παρακμή του πολιτικού μας συστήματος αυτοπροσώπως, ζούμε σε εικονική πραγματικότητα ή η Ελλάδα στα χειρότερα της.
    Με αυτά τα μυαλά που φορούν η κυβέρνηση, το σύνολο του πολιτικού μας κόσμου και εμείς σαν ψηφοφόροι, την χάνουμε αδέλφια τη χώρα.
    Χάσαμε την κοινωνική μας συνοχή και τις αξίες μας, πιστέψαμε σε χίμαιρες, περιμένουμε να μας σώσουν οι σύμμαχοι μας και ο Τράμπ, όμως από εμάς αρχίζει και σε εμάς τελειώνει η όποια πρόοδος ή η καταστροφή μας.
    Οι ανόητοι πιστεύουν σε ψεύτικες πλευρές της ιστορίας, γιαυτό τρώνε πόρτα από εχθρούς και κατά φαντασία φίλους, όμως έτσι αποδεικνύουν την ανεπάρκεια τους.
    Εάν δεν ξυπνήσουμε από το λήθαργο, τα παιδιά μας δεν θα έχουν πατρίδα, αρμενίζουμε με λάθος ρότα.
    Να ξηλώσουμε το σάπιο, να προσπαθήσουμε για καλύτερο αύριο.

  2. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΜΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΤΑΚΗ
    ΣΥΜΚΠΤΩΣΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΑΡΙΑ ΤΙΣ ΒΕΛΑΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΠΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΦΤΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΑΓΓΑ
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΚΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΦΩΛΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΑΓΓΑ
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ Α
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΨΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Η ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΝΕΦΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙ
    Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΑΝΑ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΨΗΣΟΥΝΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΑΠ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΚΟ ΝΑ ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΑΝΕ
    ΣΥΝΕΥΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΗ ΚΟΛΛΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΟΡΒΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ

  3. Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας κακό του κεφαλιού της….

    Τελικά θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια ή με την ευκαιρία της τράκας των τρένων να ρίξουμε τον κούλη?
    Γιατί αν θέλουμε την αλήθεια την έχουμε μπροστά μας, όσον αφορά το εμπορικό τρένο…Πλάκες σιδήρου κουβαλούσε και κάτω απο το σίδηρο ούτε μπουκαλάκι με αρωμα δεν χωρά, όχι βυτία με ξυλόλια…
    Ακόμη και η αφροδιτούλα την ψυλιάστηκε και χάθηκε απο την πιάτσα αφήνοντας άλλους να βγαίνουν στο ξεκούδουνο με κρυφά βυτία.

    Και μόνο η σαθρή δικαιολογία γιατί τώρα το βίντεο είναι για γέλια…Το έκρυβε δηλαδή ο κούλης ενώ αυτό είναι υπέρ του? Πάτε καλά ωρέ ή δεν σας αφήνει το αντιμητσοτακικό μένος να δείτε καθαρά τα πράγματα?
    Αν το βίντεο έβγαινε αμέσως θα στηνόταν όλο αυτό το παραμύθι με τα κρυφά και μυστικά βαγόνια που εξαυλώθηκαν λόγω της πυρκαγιάς? Αυτά έλεγε ο κηραληφήτης και νομίσατε μερικοί ότι πιάσατε το λαχείο που θα έριχνε τον κούλη με τζάκ πότ…
    Και τώρα που παρουσιάστηκε το βίντεο άρχισε η παράκρουση….Σε λίγο θα ακούσουμε ότι δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη επειδή παραβιάζει προσωπικά δεδομένα.

    Δεν λέτε ευτυχώς που το έβγαλαν τώρα πριν βγούν τα “σοβαρά ” πορίσματα που θα υπολόγιζαν κιόλας πόσα κιλά χωρούσε το κρυφό βυτίο πάνω στις σιδηρόπλακες…
    Το ότι συνδικαλισταραίοι του δημοσίου το έριξαν στα τσίπουρα και έστειλαν τα τρένα το ένα πάνω στο άλλο δεν σημαίνει τίποτε? Δεν αρκεί αυτό για αντιπολίτευση ? Έπρεπε να ακολουθήσετε τον κηραληφήτη ? Θα μου πείς αυτός ανακάλυψε γράμματα του χριστού δεν θα ανακάλυπτε ολόκληρο βυτίο?

    Τρέξτε τώρα πίσω απο τη παλαβιάρα ζωή που λειτουργεί ως δικηγόρος ,αμειβόμενος , μη το ξεχνάμε…Καλά το πάτε ως δεξιά…Είστε σε καλό δρόμο…
    Εννοείται ότι δεν στέκει σοβαρή κατηγορία για συγκάλυψη, ούτε στη βουλή ούτε σε δικαστήρια…Άλλο είναι το θέμα και το αφήσανε στην άκρη οι αντιπολιτευόμενοι…Και δεν φταίει ο ολίγιστος κραταιός νικόλας μόνο…Τι να κάνει το παιδί, να αφήσει μόνους τους δεξιούς να στοιχηθούν πίσω απο την ζωή?
    Αποτυχημένος κνίτης ήταν το παιδί, μέχρι εκεί μπορεί…Ιντριγκα και παρασκήνιο. Αυτά έμαθε με αυτά πορεύεται κατά διαόλου.

  4. Εξαιρετικό όπως πάντα το κείμενο του Κοττάκη.

    Η ζωή και η επικαιρότητα συνεχίζεται.
    Σεισμός. Φονικό στους Γόννους Δήμου Τεμπών.
    Η ζωή και ο χρόνος και η διαστολή του σύμπαντος κόσμου δεν σταμάτησε στα Τέμπη.
    Και η ζωή και ο θάνατος συνεχίζεται αδιαλείπτως.
    Άλλοι δεν πέθαναν;
    Άλλα οστά δεν μεταφέρθηκαν;
    Δεν ταπεινώθηκαν;

    “Αγαλιάσσονται οστέα τεταπεινωμένα”…

    “Ταράζεται ο Καιρός κι απ’ τα πόδια τις μέρες κρεμάζει αδειάζοντας με πάταγο τα οστά των ταπεινωμένων”
    (Οδυσσέας Ελύτης, Το Άξιον εστί)
    ……………………………………………………

  5. Ήθελα να γράψω σχόλιο αλλά πρόλαβα εκτός του άρθρου να διαβάσω και το σχόλιο του ορεσειβιου. Διαπίστωσα πως τα λόγια είναι φτωχά όσο υπάρχουν τέτοια ανθρωποειδη

  6. Πίστεψε πως ήταν ο άρχοντας των δακτυλιδιών, νόμισε πως ελέγχει τους πάντες, πως τάχα πέθανε η ελληνική δημοκρατία.
    Όμως, υπάρχουν πολίτες που γνωρίζουμε πως πρέπει να ζούμε χωρίς φόβο, με πλήρη τα δικαιώματα και τις συνταγματικές μας ελευθερίες.
    Το άδικο δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στην ηθική, το θείο νόμο και το εθνικό δίκαιο.
    Συμπάσχουμε με τις οικογένειες των θυμάτων, μπορεί στη θέση των παιδιών τους να ήταν το δικό μας παιδί ή και εμείς οι ίδιοι.
    Δεν επιτρέπουμε στα λερωμένα χέρια της εξουσίας να εξευτελίζουν τη ζωή μας και να μην σέβονται τη μνήμη συνανθρώπους μας.
    Συμπάσχουμε με τις οικογένειες, θα μας βρείτε όλους απέναντι σας.
    Δεν είστε τίποτα, δεν σας φοβόμαστε.

  7. ΡΕ ΟΡΕΣΕΙΒΙΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΚ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ
    ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΟΨΑΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΦΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΤΛ ΟΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΛΑΠΑ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΑΑ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ
    ΕΚΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η 28η Φεβρουαρίου ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Ποιος τους είπε ότι η παραίτηση Τριαντόπουλου μπορεί να αποτρέψει το κοινωνικό τσουνάμι ή να αλλάξει την ατζέντα των...

Ένα… σωσίβιο για το Μαξίμου!

Έως πριν από μερικές ημέρες, από το Μέγαρο Μαξίμου διέψευδαν, μέσω «διαρροών», τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί περί «παροχής...

Ραντεβού με καθυστέρηση και αμηχανία

Ούτε η ανησυχία γύρω από την έντονη σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες ούτε η γενική κατακραυγή γύρω από τα σκάνδαλα...

Θ’ αντέξει ο Κυριάκος;

Οι σχεδόν δύο επόμενες εβδομάδες θα είναι οι πιο κρίσιμες και καθοριστικές για τις εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα,...