Κουρδικό ενιαίο κράτος

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Η επιθετικότητα των ισλαμιστών, των θυμάτων που έχουν δημιουργήσει σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες στις χώρες της Ε.Ε., όπου έχουν ικανό πληθυσμιακά ποσοστό, δεν θα ανακοπεί με ημίμετρα.

Η λαθροεισβολή συνεχίζεται, η υπογεννητικότητα καλπάζει και οι ταγοί της Ευρώπης, με τιμητικές εξαιρέσεις, «πέρα βρέχει». Το σφαγείο όμως μας περιμένει όλους στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, αν δεν τελέσουμε καθένας το καθήκον του, αν δεν υπερασπιστούμε τα σύνορά μας, την ελληνική, ρωμαϊκή και χριστιανική ταυτότητα των Εθνών μας και της Ευρώπης ως συνόλου, αλλά και την ταυτότητά μας ως λευκών ανθρώπων.

Η ιδεοληπτική λατρεία και υπεράσπιση κάθε είδους υπαρκτής αλλά και πολλών ανύπαρκτων μειονοτήτων έχει καταντήσει ρατσιστική προς τον λευκό, Χριστιανό, Ευρωπαίο άνθρωπο, που αν τύχει και είναι ετεροφυλόφιλος, άνδρας ή γυναίκα που πιστεύει στην παραδοσιακή οικογένεια, στις αξίες που έχτισαν την κοινή μας ταυτότητα, αλλά και στο επιμέρους αξιακό πλαίσιο κάθε Έθνους μας, προκαλεί ντελίριο μίσους και παρανοϊκών ιδεών και πολιτικών στους μηδενιστές, που έχουν πειρατικά πάρει τα ηνία της Ευρώπης.

Ο σύγχρονος κόσμος, χωρίς την Ελλάδα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό, χωρίς τη συμβολή των Ευρωπαίων λευκών ανθρώπων θα ήταν μια δυστοπία ολοκληρωτισμού. Η δημοκρατία, η ανεκτικότητα, η ειρηνική συνύπαρξη λευκών, μαύρων, κιτρίνων είναι δημιουργήματα του δικού μας πολιτισμού.

Χωρίς τις αξίες των ευρωπαϊκών Εθνών, χωρίς την κληρονομιά της Ακρόπολης, του Καπιτωλίου και του Γολγοθά, των τριών στηριγμάτων του σύγχρονου πολιτισμένου κόσμου, ακόμη και οι επικριτές της Δύσης δεν θα είχαν τίποτα, θα ζούσαν σε μια εις το διηνεκές δεσποτεία μίσους, βίας, δυσανεξίας σε καθετί διαφορετικό.

Ο σύγχρονος πολιτισμός δεν θα υπήρχε χωρίς εμάς, που τόσο αρέσκονται να μισούν οι αριστεροί μηδενιστές και οι τριτοκοσμικοί συνεργοί τους, ιδίως οι φορείς του ισλαμοφασισμού, του πιο επικίνδυνου σημερινού εχθρού της ασφάλειας και των δικαιωμάτων των πολιτών, και ιδίως των γυναικών, των παιδιών, των ομοφυλοφίλων. Είναι εξοργιστική η τύφλωση των δήθεν δικαιωματιστών μπροστά σ’ αυτόν τον άμεσο και επικείμενο κίνδυνο.

Η Φον ντερ Λάιεν έστειλε επιστολή στις χώρες-μέλη με ημίμετρα για επιστροφές, αλλά και για ενίσχυση της… Τουρκίας με νέο πακτωλό χρήματος των Ευρωπαίων φορολογουμένων. Δηλαδή, κάτι σαν να δίνουμε πλούσια χρηματοδότηση στα καρτέλ του Μεντεγίν, της Σιναλόα και στους Αλβανούς ναρκεμπόρους και χασισοκαλλιεργητές, για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των ναρκωτικών.

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε πιο εξοργιστικά παράλογη και ηλίθια αυτοκτονική πολιτική. Η λαθρομεταναστευτική εισβολή, επιταγή του Κορανίου για επέκταση διά της μετανάστευσης, εν προκειμένω παράνομης, λαθραίας, που χρησιμοποιούν η Τουρκία, το Κατάρ και άλλοι ως όπλο κατά της Χριστιανικής Δύσης, με πρώτη γραμμή την Ελλάδα, πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί όπως η πολιορκία ενός κάστρου, με άμεση και σκληρή άμυνα, με τιμωρία των προδοτών των αξιών και της ασφάλειάς μας εντός των τειχών, και με τιμωρία των εχθρών – εδώ τιμωρία και όχι ανταμοιβή της Τουρκίας.

Υπάρχουν δύο παράγοντες που μπορούν να αποτελέσουν ισχυρά αναχώματα της Δύσης απέναντι στην πλημμυρίδα των παράνομων, στη συντριπτική πλειονότητά τους, μουσουλμάνων.

Το ένα ανάχωμα είναι η αυστηρή φύλαξη -και με νομιμοποίηση των βίαιων απωθήσεων- των ευρωπαϊκών συνόρων, με παράλληλη κατάργηση του δικαιώματος ασύλου σε όποιον μπαίνει παράνομα, κατάργηση κάθε επιδόματος και παροχής, με κράτηση ως την απέλαση σε απομονωμένα νησιά και σε τρίτες μακρινές χώρες, όπως η Ρουάντα και π.χ. η Αιθιοπία. Αυτά θα λειτουργήσουν ως ισχυρό αντικίνητρο.

Το άλλο ανάχωμα, μελλοντικό, είναι η δημιουργία ενιαίου κουρδικού κράτους, αρχικά με την ενοποίηση των κουρδικών κοινοτήτων σε Ιράκ, Ιράν και Συρία, που θα λειτουργήσουν και ως αρχή του τέλους της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας. Η μεγαλύτερη κουρδική κοινότητα είναι στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, που η ανεξαρτησία των υπόλοιπων αδερφών τους θα λειτουργήσει ως παράδειγμα και θρυαλλίδα της ουράνιας, που θα κάψει το πρωτοφασιστικό πολυεθνικό οικοδόμημα του δασκάλου του Μουσολίνι και του Χίτλερ, του Κεμάλ.

Ένα ενιαίο κράτος με δεκάδες εκατομμύρια πληθυσμό, που θα ξεκινά κοντά στον Καύκασο, με πρώην τουρκικά, ιρακινά, περσικά και συριακά εδάφη, θα φτάσει να έχει σύνορα με το Ισραήλ, σύμμαχο του πολιτισμένου κόσμου. Οι σχέσεις των Κούρδων πατριωτών με το Ισραήλ και τις υπηρεσίες του ξεκινούν από το 1948 και τη βραχύβια Δημοκρατία της Μαχαμπάντ, υπό τον Μουσταφά Μπαρζανί.

Θα έρθει η ώρα να πληρώσει και η Τουρκία τον αντισημιτισμό της, την υποστήριξη στους γενοκτόνους τρομοκράτες της Χαμάς και της Χεζμπολάχ. Και το βαθύ τουρκικό κράτος το ξέρει και ήδη φοβάται πως, μετά τη Γάζα, τον Λίβανο και το Ιράν, θα έρθει η σειρά των ως τώρα ατιμώρητων γενοκτόνων.

Γι’ αυτό πρέπει να το βουλώσουν οι Απόστολοι του Μαρασμού, όπως τα φερέφωνα του ΕΛΙΑΜΕΠ. Χρειάζεται να σκεφτούμε ιστορικά, με υπομονή, να συνεχίσουμε την οικοδόμηση ισχύος, κρατώντας αυστηρά τις θέσεις μας, και θα έρθει η ώρα μας, η ώρα της Νέμεσης και της Ανατολής των Εθνών της περιοχής μας, μετά την οριστική λύση του Ανατολικού Ζητήματος, με έναν τελευταίο διαμελισμό του μεγάλου ασθενούς.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Επιχείρηση «κάθαρση» ως προπέτασμα καπνού

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χάνει με γοργούς ρυθμούς και τις κοινωνικές συμμαχίες της και τα διεθνή ερείσματά της....

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω

Less is more. Το λιγότερο είναι περισσότερο. Ερώτησαν κάποτε την Ουγκαρο-Αμερικάνα ηθοποιό Ζα Ζα Γκαμπόρ...

Οι άγνωστοι ελληνικοί όροι

Οι Τούρκοι θέτουν όρους, πάντοτε παράνομους και εξωφρενικούς, για να συζητήσουν με την ελληνική πλευρά και η δική μας...

Ελευθερία λόγου μόνο για αντιχριστιανισμό

Η λογοκρισία στο facebook και του ελληνικού παραρτήματός του «κατεβάζει» ως ψευδείς κάποιες σημαντικές αναρτήσεις για τα Τέμπη που...