Η Ευρώπη αυτοκτονεί…

Του Strange Attractor

Μπορεί εδώ στη μπανανία μας να ασχολούμαστε αποκλειστικά με τον τζερτζελέ στον Σύριζα, με τον Τάιλερ και τα πιατάκια της Φάρλεϊ,  και με τις δεκάδες υποψηφιότητες για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, μπορεί ελλείψει σοβαρής αντιπολίτευσης να αφήνουμε τους «άριστους» να κάνουν παιχνίδι μόνοι τους, με τις μίζες να πέφτουν σαν χαλάζι, αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη γίνεται χαλασμός Κυρίου.

Διότι όπως και στα δικά μας, έτσι και εκεί οι αυξημένες ροές «προσφύγων» και η συνεπαγόμενη άνοδος της εγκληματικότητας, οδηγούν την ΕΕ σε νέους δρόμους, που μόλις πριν από 2-3 χρόνια θα ήταν δύσβατοι.

Το πουλόβερ λοιπόν ξηλώνεται, η Γερμανία (περιέργως) δείχνει τον δρόμο, ακολουθεί η Ολλανδία, και έπονται κι άλλοι.

Προσωπικά, εδώ και χρόνια πιστεύω  (δεν θα το προλάβω ο ίδιος) πως εξαιτίας όλων αυτών που ζούμε, σε μερικές δεκαετίες το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα καταρρεύσει, τα έθνη κράτη και τα κλειστά ελεγχόμενα σύνορα θα επανέλθουν, όπως και ο εθνικισμός, και ίσως δούμε ξανά έναν νέο Χίτλερ, αυτή τη φορά πιο ήπιο, πιο καλλιεργημένο, και πιο χαρισματικό, να ανοίγει τον δρόμο για επιστροφή στη βαρβαρότητα, με τους μελανιασμένους μετανοημένους Ευρωπαίους να χειροκροτούν.

Ουδέν καινόν υπό τον ήλιον, ή αλλιώς του κύκλου τα γυρίσματα.

Το έγκλημα λοιπόν, που σε ολόκληρη τη Δύση συνοδεύει τις ροές, αποτελεί ανάθεμα για τη σύγχρονη Αριστερά, η οποία  αγνοεί βασικές θεωρίες του Μαρξ, ο οποίος θεωρούσε τους «οικονομικούς μετανάστες» της εποχής του ως εχθρούς του προλεταριάτου μιας και ρίχνουν τα μεροκάματα, εξυπηρετώντας τα «αφεντικά» καπιταλιστές, ενώ από την άλλη οι «νοικοκυραίοι» αποφεύγουν το όλο θέμα μην τυχόν και χαρακτηριστούν ξενοφοβικοί, ρατσιστές, κλπ.

Έχω ακούσει με τα αυτιά μου φίλη (αλληλέγγυα δηλώνει) να δικαιολογεί το μαχαίρωμα συμπολίτη μας από Μαροκινό «πρόσφυγα πολέμου» (παρεμπιπτόντως, το Μαρόκο δεν έχει πόλεμο), λέγοντας πως «μα αφού πεινάνε τα καημένα»…

Με τέτοια μυαλά, το μέλλον όπως διαγράφεται είναι προδιαγεγραμμένο.

Και όμως, παρά τις αριστερές φιλεύσπλαχνες κορώνες, το πρόβλημα υπάρχει, και είναι πανευρωπαϊκό… στην Ισπανία για παράδειγμα, οι μετανάστες αποτελούν το 32% όλων όσων καταδικάζονται από τα δικαστήρια. Δηλαδή, οι εκεί ξένοι εγκληματούν τρεις φορές περισσότερο από τους γηγενείς!

Στα δε σεξουαλικά εγκλήματα η αναλογία ανεβαίνει, με τους ξένους να τα διαπράττουν 4 έως 5 φορές περισσότερο από τους γηγενείς Ισπανούς. Τα ίδια περίπου γίνονται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Κάτι άλλο που συμβαίνει κατά κόρον, ειδικά στη Μ. Βρετανία, είναι η διαφορετική μεταχείριση από πλευράς αρχών των κακοποιών και παραβατών, ανάλογα με τη φυλή, την καταγωγή, ή το θρήσκευμά τους.

Οι λευκοί Χριστιανοί αντιμετωπίζουν δυσμενέστερες ποινές απ’ ότι οι «πρόσφυγες», ή οι «μετανάστες», για το ίδιο αδίκημα.

Από πλευράς ΜΜΕ, υπάρχουν οδηγίες να μην αναφέρονται οι εθνικότητες των κατά καιρούς συλληφθέντων, μην τυχόν και αυξηθεί ο… ρατσισμός!

Και αν κρίνουμε από τις πρόσφατες τοπικές (δημοτικές) εκλογές στη Γηραιά Αλβιώνα, τότε βλέπουμε πως οι Μουσουλμάνοι έχουν βάλει πλώρη για πλήρη πολιτική κυριαρχία στην άλλοτε πανίσχυρη «αυτοκρατορία»

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια όλοι γνωρίζουμε πως στα πλαίσια του κυρίαρχου multi culti, υπάρχουν ολόκληρες συνοικίες σε ευρωπαϊκές πόλεις όπου νόμος είναι η Σαρία, και όπου ούτε αστυνομικοί, ούτε ασθενοφόρα τολμάνε να πλησιάσουν. Κάτι σαν τους δικούς μας «καταυλισμούς» των Ρομά δηλαδή.

Οι Μουσουλμάνοι μετανάστες, όπου είναι αρκετοί, προσπαθούν να επιβάλλουν τα ήθη και τα έθιμά τους, κυρίως τα θρησκευτικά, αδιαφορώντας για τις όποιες αντιδράσεις, με τους «επαγγελματίες αλληλέγγυους» ΜΚΟτζήδες, αλλά και τις κρατικές αρχές να τους σιγοντάρουν.

Κλείνουν δρόμους για την ομαδική προσευχή τους, απαγορεύουν συγκεκριμένα φαγητά σε σχολεία, πανεπιστήμια, φυλακές, κλπ, επιβάλλουν τη μπούρκα, και προχωρούν δημοσίως ακόμη και σε θυσίες ζώων, που υπό άλλες συνθήκες θα έκαναν τους φιλόζωους και τις παντοδύναμες οργανώσεις τους να «εκραγούν». Όταν όμως πρόκειται για Μουσουλμάνους «πρόσφυγες»… άκρα του τάφου σιωπή, ακόμη κι από τα ΜΜΕ, που κατά τα άλλα όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν. Είναι, βλέπετε, πολλά τα λεφτά.

Κανένας Ευρωπαίος πολίτης δεν αισθάνεται ασφαλής πλέον σε δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων.

Τα μαχαιρώματα και οι επιθέσεις, ιδίως εναντίον Εβραίων, είναι πια καθημερινότητα. Με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους να κάνουν την πάπια.

Στο βιβλίο του The Strange Death of Europe, ο  Douglas Murray αναφέρει πως η απαξίωση κάθε δυτικής πολιτικής, κοινωνικής, και θρησκευτικής αξίας από πλευράς των κυβερνώντων, και κυρίως των αριστερών, καθώς και ο εκούσιος αφοπλισμός της ευρωπαϊκής κοινωνίας απέναντι στον ισλαμικό φονταμενταλισμό, καθιστούν ολόκληρο το οικοδόμημα της (επιδοτούμενης) μετανάστευσης άκρως επικίνδυνο για το μέλλον της Ευρώπης.

Όσον αφορά στο δημογραφικό, εκεί να δείτε τι τεκτονικές αλλαγές συντελούνται.

Θυμάμαι πως είχα κάνει (εδώ μέσα) μια μετάφραση γερμανικού άρθρου το μακρινό 2009, πριν την αραβική άνοιξη και τον πόλεμο στη Συρία, που έλεγε πως έως το 2050 η πλειοψηφία του ευρωπαϊκού πληθυσμού θα είναι μουσουλμανική. Έκτοτε, με όλα αυτά που συνέβησαν, και με τις ροές να θυμίζουν τσουνάμι, το 2030 ακούγεται πιο λογικό…

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στην ΕΕ η μέση ευρωπαϊκή οικογένεια κάνει 1.1 παιδί, ενώ η μέση μουσουλμανική 3.4. Κάτι που σημαίνει πως ο πληθυσμός αυξάνεται μεν, από μη Ευρωπαίους δε.

Τι μέλλει γενέσθαι; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, με τι ασχολείται η Κομισιόν;

Με την απαγόρευση του καπνίσματος στα μπαλκόνια, στα πεζοδρόμια, και στις αυλές, με απώτερο στόχο να εξαφανιστεί, λέει, το κάπνισμα στην Ευρώπη έως το 2030.

Λογικό, αφού αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, το 2030 θα καπνίζουμε όλοι σίσα, λουλά, και ναργιλέδες, πριν την απογευματινή προσευχή του Ιμάμη… μετά θα βλέπουμε ΠΑΟΥΕΡ ΟΦ ΛΑΒ, γυρισμένο στη Ντόχα.

Το πιο πιθανό όμως είναι να εξατμιστεί σιγά σιγά η ίδια η ΕΕ, και να επανέλθει η τάξη και η ασφάλεια. Όλα κατά κει κατατείνουν.

Διότι μεταξύ ασύδοτης ελευθερίας και ασφάλειας ο μέσος νουνεχής πολίτης πάντα θα επιλέγει το δεύτερο, κι ας μην του επιτρέπεται να γράφει ό,τι του κατέβει στα σόσιαλ μύδια.

Και όποιος διαφωνεί με το παραπάνω, ευχόμαστε να μην του τύχει να συναντήσει «ανήλικο» 30άρη από το Μαγκρέμπ, που με το χατζάρι στο χέρι θα του ζητάει το κινητό του, μιας και «πεινάει αφού» το καημένο…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Χάρης Δούκας, ο… ημιαπασχολούμενος

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιον κοροϊδεύει ή ποιον επιδιώκει να κοροϊδέψει: Τους Αθηναίους, τους πασόκους...

Συναγερμός σε Αθήνα – Λευκωσία για κύμα προσφύγων από τον Λίβανο

Το πρώτο δίδαγμα που μας έρχεται από τη σύρραξη στο Ισραήλ και το ασύμμετρο ηλεκτρονικό πυρ που εξαπολύθηκε μέσω...

Το καράβι «Ευρώπη» στρίβει δεξιά

Δεξιά, όχι μόνο στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και άλλες γλώσσες, σημαίνει επίσης ορθά, δίκαια. Το...

Πρώτα η ομάδα, μετά η πατρίδα

Ο Τούρκος προπονητής του ΠΑΟ στο μπάσκετ Εργκίν Αταμάν, σε αγώνα της ομάδας του που διεξήχθη στην Κύπρο, είδε...