Όλο το έθνος αγάλλεται!

Του Χρήστου Μπολώση

Επιτέλους. Μετά τη νίκη του την περασμένη Κυριακή επί του Άρη, με 1-2, ο Ολυμπιακός κέρδισε πάλι προχθές τον ΠΑΣ, με 3-1, και όλα… μέλι γάλα.

Τι συνέπειες είχαν αυτές οι νίκες; Δεν ξέρετε; «Μηδέν και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σας» που έλεγε και ο τεράστιος Νίκος Τσιφόρος.

Το μεγάλο κέρδος αυτών των νικών, αγαπητοί μου φίλοι, είναι ότι γλιτώσαμε μια πολιτική κρίση, αφού έτσι δεν χρειάστηκε να παραιτηθεί η κυβέρνηση και θα μπορέσει απερίσπαστη να ψηφίσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ενώ ο κ. Σκρέκας, έμπλεος χαράς, δήλωσε ότι το 2028 η φέτα θα φτηνύνει κατά 0,0056%!

Ακόμα, γλίτωσαν από μηνύσεις οι μισοί Έλληνες. Ο Στόλος δεν χρειάστηκε να βγει από τον Ναύσταθμο, οι δυνάμεις των ΟΥΚ έβγαλαν τις ειδικές στολές τους, ενώ παραλλήλως ήρθησαν τα μέτρα αυστηράς επιφυλακής τους.

Κατά τον ρουν των γεγονότων, μερικές ετοιμόγεννες γέννησαν άρον άρον και γενικώς όλο το έθνος αγάλλεται και χαίρει η φύσις όλη, που λένε και τα κάλαντα.

Α, και πού είστε, κ. Μητσοτάκη. Ευτυχώς που κλείσατε τα γήπεδα και δεν πλάκωσαν στο ξύλο οι «άγνωστοι» καθοδηγητές τη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρου Μάνταλου. Αυτά είναι μέτρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Μια ιστορία φανταστική, μα τόσο αληθινή

«Μια ιστορία από την Πόλη» τραγουδούν οι φίλοι της ΑΕΚ. Θα σας πω κι εγώ σήμερα μια (φανταστική, όμως)...

Μάλλον Πακιστάν ή Νιγηρία γίναμε!

Από την άλλη μεριά, ο υφυπουργός Χάρης Θεοχάρης αρθρογραφεί στο Liberal.gr και γράφει στις 4/9/2024 υπό τον τίτλο «Μεταρρυθμισμός...

Παλιός γνώριμος από την εποχή των Μνημονίων

Μπορεί το όνομα του Μισέλ Μπαρνιέ, τον οποίο διόρισε ως νέο πρωθυπουργό της Γαλλίας ο Μακρόν, να μη λέει...

Ντροπή, κύριε δήμαρχε

Εκεί απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης υπάρχει ένα κτίριο (που παλιά ανήκε στον Στρατό, αλλά δεν γνωρίζω πώς και...