Ο Γιώργος Κύρτσος λέει στον Αργύρη Ντινόπουλο πως τον διέγραψαν από τη ΝΔ (VIDEO)

«Εδώ Μαρινάκης!»

Στην πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή «Ελλάδα, καλημέρα» στον ΕΛΛΑΔΑ 94,3FM που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος μίλησε ο διαγραφείς ευρωβουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Κύρτσος.

«Ποιος σε ενημέρωσε για τη διαγραφή σου;» τον ρώτησε στο τέλος της συνέντευξης ο Ντινόπουλος.

«Εκεί που έτρεχα με διάφορες υποχρεώσεις, χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω: Γεια σας, Μαρινάκης!» απαντάει ο Κύρτσος και συνεχίζει: «Σκέφτηκα και εγώ ποιος Μαρινάκης. Μπερδεύτηκα λιγάκι. Απαντάω γεια σας. Μου λέει ξέρετε θα ανακοινωθεί σε λίγο η διαγραφή σας από τη Νέα Δημοκρατία. Εκεί κατάλαβα, φυσικά, ποιος Μαρινάκης είναι».

Στη συνέχεια ο μέχρι εκείνη τη στιγμή ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε στον Παύλο Μαρινάκη, γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας: «Εντάξει αγόρι μου, εσένα σε συμπαθώ κιόλας, αλλά εσένα βρήκαν να μεταφέρεις το μήνυμα, δεν μπορούσε ο Μητσοτάκης που πήρε την απόφαση να με ενημερώσει που τον ξέρω και τόσο καιρό…».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Κύρτσος στον Αργύρη Ντινόπουλο ο Παύλος Μαρινάκης του απάντησε «δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην πολιτική», ο Κύρτσος τον ευχαρίστησε και έτσι έκλεισε η συνομιλία.

«Αυτή ήταν η διαγραφή μου» συνεχίζει στη συνέντευξή του ο διαγραφείς ευρωβουλευτής «ούτε πειθαρχικά, ούτε να παρουσιάσω τις θέσεις μου, να απολογηθώ ούτε καμία δημοκρατική διαδικασία εσωκομματική. Το αποφάσισε ο Μητσοτάκης που κάπου ήταν στο Μόναχο».

Στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Κύρτσος λέει ότι ενώ το «κατηγορητήριο» για τον ίδιο ήταν η δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό την ίδια ώρα στο Μόναχο ο πρωθυπουργός σε μια διεθνή συνδιάσκεψη για την ασφάλεια και για το Ουκρανικό, αναφερόταν στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Και καταλήγει ο Γιώργος Κύρτσος: «Ό,τι θέλει κάνει, είναι ανεξέλεγκτος και θα το πληρώσει ακριβά η Νέα Δημοκρατία».

Ακούστε απόσπασμα ή όλη τη συνέντευξη στα παρακάτω videos:

https://youtu.be/mUFD2Dgs96w
https://youtu.be/Jhy6bKSzXkI

Τελευταία άρθρα

Μια ιστορία φανταστική, μα τόσο αληθινή

«Μια ιστορία από την Πόλη» τραγουδούν οι φίλοι της ΑΕΚ. Θα σας πω κι εγώ σήμερα μια (φανταστική, όμως)...

Μάλλον Πακιστάν ή Νιγηρία γίναμε!

Από την άλλη μεριά, ο υφυπουργός Χάρης Θεοχάρης αρθρογραφεί στο Liberal.gr και γράφει στις 4/9/2024 υπό τον τίτλο «Μεταρρυθμισμός...

Παλιός γνώριμος από την εποχή των Μνημονίων

Μπορεί το όνομα του Μισέλ Μπαρνιέ, τον οποίο διόρισε ως νέο πρωθυπουργό της Γαλλίας ο Μακρόν, να μη λέει...

Ντροπή, κύριε δήμαρχε

Εκεί απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης υπάρχει ένα κτίριο (που παλιά ανήκε στον Στρατό, αλλά δεν γνωρίζω πώς και...