Σαμαράς-Καραμανλής τελειώνουν τον Μητσοτάκη. Μονόδρομος η παραίτησή του για να αναπνεύσουν χώρα και παράταξη!

Του Αδέξιου Δεξιού

Όταν γράφαμε ότι οι πατριωτικές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να επιτρέψουν χώρα και παράταξη να γίνουν βορά του μητσοτακικού εθνομηδενισμού οι σφουγγοκωλάριοι του… παραλίγο Μωυσή μας χλεύαζαν.

Οι τελευταίες εξελίξεις καθιστούν σαφές ότι ήγγικεν η ώρα της απελευθέρωσης από τα νοσηρά δεσμά της Αγίας Οικογένειας.

Όλα δείχνουν ότι οι πατριωτικές δυνάμεις βάσει ενός μελετημένου εθνικού σχεδίου λύτρωσης πολιορκούν μεθοδικά τις εθνομηδενιστικές δυνάμεις.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Ιούλιο από το Πολεμικό Μουσείο όπου Σαμαράς-Καραμανλής κήρυξαν τον πόλεμο κατά της μειοδοσίας και του ξεπουλήματος της πατρίδας.

Ακολουθήσαν τα πυρά 11 και στη συνέχεια 8 πατριωτών βουλευτών άρρηκτα συνδεδεμένων με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς όπου εν είδει τελεσίγραφου είπαν στον Μητσοτάκη… ως εδώ(!!!), ενώ αναμένονται νέα κι από τους ίδιους αλλά κι από άλλους βουλευτές.

Η τελευταία κίνηση Σαμαρά-Καραμανλή ωστόσο φανερώνει ότι είναι ζήτημα χρόνου να δοθεί η τελική μάχη μεταξύ των πατριωτικών δυνάμεων και των δυνάμεων του σκοταδισμού.

Δε θέλει άλλωστε ιδιαίτερη ευφυία για να αντιληφθεί κάποιος ότι με την άρνηση των δύο ανδρών να παραστούν στο… δόλιο street party που οργανώνει στη Ρηγίλλης ο Μητσοτάκης (κακές γλώσσες λένε ότι τη φαεινή ιδέα την πρότεινε κορυφαίος «παραταξιακός» που επιθυμεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας), γκρεμίζουν τις γέφυρες με τον μητσοτακισμό και στρώνουν το έδαφος που θα αναστήσει την Ελλάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αφορμή που θα οδηγήσει στην τελική μάχη θα είναι τα εθνικά.

Όταν ο Μητσοτάκης κατόπιν των αφόρητων πιέσεων των «συμμάχων» θα αναγκαστεί να φέρει προς κύρωση στη Βουλή το συνυποσχετικό με τα μεμέτια.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η μάχη αυτή πρέπει να αποφευχθεί για να μη λαβωθεί ανεπανόρθωτα η παράταξη μέσω μιας πιθανής διάσπασης μεταξύ πατριωτικών και εθνομηδενιστικών δυνάμεων που θα ωφελήσει τα μάλα το ΠΑΣΟΚ που εκ των πραγμάτων θα είναι το δεύτερο μεγάλο κόμμα με μεγάλες πιθανότητες αναλόγως της ηγεσίας του, εν ευθέτω χρόνω να κατακτήσει την εξουσία.

Μονή λύση αποφυγής είναι η παραίτηση Μητσοτάκη ώστε με μία νέα άφθαρτη ηγεσία να ανασυγκροτηθεί η παράταξη και να οχυρώσει τη χώρα για να αναχαιτίσει τους εθνικούς κινδύνους που ελλοχεύουν ένεκα της μειοδοτικής πολιτικής των… αρίστων. Κάτι που δε μπορεί να πέτυχει το ΠΑΣΟΚ για ευνόητους λόγους.

Επιτέλους κύριε Μητσοτάκη, φερθείτε σαν ηγέτης και πράξτε τα δέοντα!

  1. Μακάρι να γίνει κάτι, αλλά νομίζω ότι τέτοιοι σχολιασμοί είναι μόνο για να δίνουν ελπίδα, αλλά στο τέλος θα την φάμε την φόλα Μητσοτάκη.
    Εύχομαι να μην είναι έτσι.

  2. Πατριωτικές δυνάμεις εννοείς τους καραμανλικους και σαμαρικους?
    Χέσε ψηλά και αγνάντευε.

  3. Μαζική συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για να βγει η Διαμαντοπούλου και να χρησιμοποιήσει τις ψήφους των πρασίνων έναντι των βουλευτών που δεν θα ψηφίσουν.
    Το θέμα αν θέλουν πλύνετε με άμεση ανεξαρτοποιηση των βουλευτών και θέμα εκλογή νέου αρχηγού της ΝΔ.
    Πίσω στις ρίζες με νεο σοβαρο Έλληνα αρχηγο με εθνικο οραμα αναγέννησης της Ελλάδας για κυβερνησξ πολων τετραετιων.

  4. Αφού περίμεναν να τους προτείνει την προεδρία της Δημοκρατίας και έφαγαν πόρτα,τώρα κάνουν τους επαναστάτες για να σώσουν και καλά την παράταξη.Δεν τσιμπάμε Κώστα και Αντώνη…

  5. Να είσαι καλά φίλε. Γέλασα πολύ με τις “Πατριωτικαι δυνάμαι” που θα ρίξουν τον Μητσοτάκη αλλά μέχρι τώρα τον άφησαν να κάνει τη χώρα οίκο ανοχής για λαθρους και συμπεριληπτικους του νταιβερσιτι ενώ χειροκροτουσαν όρθιοι για τα αίσχη στα Τέμπη. Μη σώσει κι σωθεί κανείς τους που ξαφνικά είδαν πως δεν θα ξαναμπούν στη βουλή και παριστάνουν τους πατριώτες. Τέλος τα όνειρα τους. Η Ελλάδα θα τους ξεράσει σαν χαλασμένα μύδια

  6. Δεν ιδρώνει το αυτί του γιου του αποστάτη, βρήκε κόμμα και κατσικώθηκε μέχρι διαλύσεως του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ομιλεί η Ν.Δ. ελληνικά;

Δεν υπάρχει τίποτε πιο δυσάρεστο για τη δική μου αντίληψη των πραγμάτων αλλά και για την ιστορία αυτής της...

Προτάσεις για τη «νέα» πασοκάρα

Ο νέος/α αρχηγός της πασοκάρας μπορεί να είναι ο παλιός, ο Ανδρουλάκης δηλαδή, αλλά μπορεί να εκλεγεί και άλλο...

Το «ανθολόγιον» Σακελλαροπούλου

H κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου εγκαινίασε τη θητεία της ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς. Εκεί την...

Μετά τους 11 ήρθαν οι 8 της «ομάδας Σαμαρά». Τι σηματοδοτεί...

Από το χθεσινό χτύπημα της «ομάδας Σαμαρά» στη Βουλή μεγαλύτερη σημασία αποδίδεται πρώτα απ' όλα στον αριθμό εκείνων που...