Ψέκες και σωστοπλευρίτες

Του Αλκιβιάδη Κεφαλά*

Κατά το κυβερνητικό αφήγημα της Ν.Δ., ψέκες είναι όσοι δεν ανήκουν στη σωστή πλευρά της πολιτικής και του προπαγανδιστικού αφηγήματός της, δηλαδή όσοι δεν είναι σωστοπλευρίτες.

Ο ψέκας, κατά τους σωστοπλευρίτες, έχει χαμηλό νοητικό επίπεδο, δεν επιθυμεί επιστροφή στην τουρκοκρατία, λόγω της μαζικής εισβολής μουσουλμάνων στην Ελλάδα, είναι κατά του ανθελληνικού κράτους της Μεταπολίτευσης και γενικά είναι πολέμιος όλου του φάσματος των εκφράσεων της woke ατζέντας.

Ο ψέκας αντιστάθηκε με σθένος στους εμβολιασμούς, όχι επειδή κατανοεί την επιστήμη, αυτή δεν την κατανοούν ούτε οι τηλεοπτικοί επιστήμονες, αλλά επειδή αδυνατούσε να δεχτεί ότι θα εμβολιζόταν με ένα μαντζούνι, πιστεύοντας ότι θα έκλεινε ραντεβού με τον Χάρο.

Σε αντίθεση με τον σωστοπλευρίτη, ο ψέκας δικαιώθηκε, επειδή, σύμφωνα με τις εκατοντάδες δημοσιεύσεις στα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, με υψηλό δείκτη απήχησης, οι σωστοπλευρίτες που έκαναν το εμβόλιο την πάτησαν.

Λόγω της παγκόσμιας ημέρας Αλτσχάιμερ, την 21η Σεπτεμβρίου, θα ήταν εγκληματικό να μην αναφερθούν οι επιπτώσεις των «εμβολίων» στις νευρολογικές παθήσεις. Πρόσφατη επιστημονική έρευνα τεκμηρίωσε ότι από μία έως 21 ημέρες από την πρώτη ή τη δεύτερη δόση του «εμβολίου» εμφανίστηκαν σε ασθενείς νευρολογικά προβλήματα, όπως ενεργή απομυελίνωση του οπτικού νεύρου και βλάβες του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού.

Τα συμπτώματα περιελάμβαναν απώλεια όρασης, δυσμετρία, αστάθεια στη βάδιση, παραισθησία (https://doi.org/10.1007/s00415-021-10780-7). Άλλες βλάβες περιελάμβαναν θρόμβωση του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου (CVST), ανοσοθρομβωτική θρομβοπενία (VITT), οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα (ADEM), οξεία μυελίτιδα, αυτοάνοση εγκεφαλίτιδα (AE).

Επειδή είναι αδύνατον να παρουσιαστεί στο παρόν άρθρο η τεράστια επιστημονική βιβλιογραφία σχετικά με τις βλάβες των «εμβολίων», απλά αναφέρεται ότι στο Ισραήλ οι θάνατοι από τον Ιούνιο του 2021, δεύτερη δόση, μέχρι τον Αύγουστο αυξήθηκαν 300% σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, με ανάλογα στατιστικά στοιχεία για όλες τις χώρες.

Παρά το γεγονός ότι η καταστροφική δράση των νανοσωματιδίων (peg polymers) και του m-RNA των «εμβολίων» στα ανθρώπινα κύτταρα ήταν γνωστή στους επιστήμονες από δεκαετίες, οι τηλεοπτικοί επιστήμονες και οι πολιτικοί απειλούσαν με φυλακές και… Σπιναλόγκες τους ψέκες.

Ο γράφων, έπειτα από πολυετείς επιστημονικές έρευνες, δημοσίευσε το 2015 και το 2018 τα ερευνητικά αποτελέσματά του σε ένα από τα εγκυρότερα επιστημονικά περιοδικά της Springer Nature σχετικά με την επιλεκτική συσσώρευση των νανοσωματιδίων στους ανθρώπινους καρδιακούς ιστούς DOI: 10.1186/s11671-015-0904-5, καθώς και την αιφνίδια αύξηση του αριθμού των καρκινικών κυττάρων του γυναικείου στήθους, του παχέος εντέρου και του πνεύμονα παρουσία νανοσωματιδίων DOI: 10.1186/s11671-018-2775-z.

Επειδή οι πολιτικοί, οι μίζες και τα ιατρικά συμφέροντα ετοιμάζονται να εφεύρουν νέες πανδημίες-μαϊμού και «θεραπείες» με εμβόλια m-RNA και νανοσωματίδια, ο γράφων, ως ειδικός στις νανοεπιστήμες και μη τηλεοπτικός επιστήμονας και επίσης ως διεξάγων επιστημονικές έρευνες για τη θανατηφόρα επίδραση των νανοσωματιδίων στα ανθρώπινα κύτταρα και τους ιστούς πολύ προτού εμφανιστούν τα «εμβόλια», έχει το δικαίωμα να εκφράσει δημοσίως την άποψή του.

Επειδή πολλά δημοσιεύματα και γνώμες αναφέρονται σε νέα «εμβόλια» m-RNA για τη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα, που αναπτύσσει η εταιρία του Bill Gates, αυτού που έβγαλε στην αγορά τα «εμβόλια» του κορονοϊού, η επιστημονική γνώμη του γράφοντος συνοψίζεται στο «άνθρακες ο θησαυρός».

Μετρημένοι στα δάκτυλα, επαΐοντες στον κόσμο γνωρίζουν ότι τα καρκινικά και τα υγιή κύτταρα ανήκουν σε διαφορετικές «ιεραρχίες», που αποκωδικοποιούμενο σημαίνει ότι δεν υπάρχει θεραπεία με τη σημερινή γνώση και τα σημερινά μέσα DOI:10.3390/cancers15041220.

Ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το νέο θανατικό που ετοιμάζουν οι σωστοπλευρίτες. Αρχικά ήταν η woke ατζέντα, μετά τα «εμβόλια», ακολούθησε η Ουκρανία, ενώ σήμερα τα σατανικά μυαλά τους ολοκληρώνουν με το αφήγημα του λαθρομεταναστευτικού «ανθρωπισμού» των ΜΚΟ και της κονόμας.

Από τα εμφανιζόμενα δημοσιεύματα φαίνεται ότι μάλλον προετοιμάζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με εμβόλια m-RNA, ώστε να κολυμπήσουν εκ νέου στις μίζες και το χρήμα.

*∆ιδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, UK, τ. διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η κρίση με τη Σένγκεν και οι μουσαφιραίοι

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 200 (!) εκατ. ευρώ πρόστιμο έχει δεχθεί από το καλοκαίρι η Ουγγαρία του Βίκτορ...

Ο «υπουργός προπαγάνδας» Άδωνις Γεωργιάδης ως αδέξιος κωλοτούμπας

Όταν, πριν από 14 χρόνια, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε προσκληθεί στην εκπομπή «Πρώτη γραμμή» των δημοσιογράφων Λυριτζή και Οικονόμου,...

Η «πόλις» πάντα μας ακολουθεί

Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θά βρεις άλλες θάλασσες. Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς...

Η επιθετικότητα της Τουρκίας

Αφορμή για το σημερινό άρθρο ήταν τα δημοσιεύματα σχετικά με την αναφορά στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας της «Γαλάζιας...