Νύχτα με περούκα και γυαλιά…

Του Όφι Ιοβόλου

Είχαμε επισημάνει στον κύριο Μητσοτάκη ότι αν δεν αλλάξει ρότα το εκλογικό κοντέρ θα γράψει χαμηλότερο ποσοστό από το 19% του ’12.

Οι ευρωεκλογές (σε αριθμό ψήφων) το επιβεβαίωσαν.

Επίσης του είχαμε καταστήσει σαφές ότι ο ολοκληρωτισμός σε συνδυασμό με τον εθνομηδενισμό στο τέλος θα ενώσουν τον Καραμανλή και τον Σαμαρά εναντίον του.

Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κάποιος ποιοι κρύβονται πίσω από τους «11» που τον σφυροκοπούν, καθώς και από αυτούς που θα ακολουθήσουν όπως πληροφορούμαστε.

Επόμενο επεισόδιο του δράματος αυτό που επίσης είχαμε προβλέψει: Ότι ο… παραλίγο Μωυσής θα φύγει από το Μαξίμου νύχτα με περούκα και γυαλιά αναζητώντας αλλοδαπό χειριστή ελικοπτέρου για να διαφύγει, διότι ουδείς Έλληνας πιλότος θα επιθυμεί να τον φυγαδεύσει.

Και να πεις ότι δεν ήξερες φίλτατε Κυριάκο…

  1. Η σύγχρονη μέθοδος κατάργησης της δημοκρατίας δεν είναι όπως παλιά, δηλαδή με κάποιο πραξικόπημα κλπ. Αρκεί να έχει κανείς με το μέρος του τα ΜΜΕ, μερικές εταιρείες δημοσκόπησης και κυρίως την εταιρεία πληροφορικής που κάνει την καταμέτρηση και μπορεί να κυβερνάει για πολύ καιρό. Ακόμα και η σύνθεση του Κοινοβουλίου μπορεί να γίνει κατά το επιθυμητό. Όπως είδαμε ακόμα και η αντιπολίτευση μπορεί να ελεγχθεί θαυμάσια!

  2. Σωστά, άλλά δὲν ἔχω καταλάβει τὶ θέλουν οἱ 11. Διότι, ἄν δὲν κἀνω λάθος, ψήφισαν τὸν Ἡρακλῆ, ψήφισαν τὴν ένεργοποίηση τοῦ καρτέλ τῆς ἐνέργειας, ἀλλά καί ὅλα τὰ μνημόνια. Ἄ, καὶ τὸν ψευτογάμο κάποιοι.
    Τὶ παριστάνουν τώρα; Τοὺς μετὰ Χριστὸν πορφήτας;
    Ἄν ἔχουν μεταμεληθῆ ἄς ἀποσύρουν τὴν στήριξη τῆς κυβέρνησης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Κάνουν το κακό να φαίνεται υπερβολικό

Είναι συχνό φαινόμενο άνθρωποι να μαζεύονται γύρω από μια εναέρια φωτογραφία της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης και σχεδόν... να...

Συναγερμός σε Αθήνα – Λευκωσία για κύμα προσφύγων από τον Λίβανο

Το πρώτο δίδαγμα που μας έρχεται από τη σύρραξη στο Ισραήλ και το ασύμμετρο ηλεκτρονικό πυρ που εξαπολύθηκε μέσω...

Η Ευρώπη αυτοκτονεί…

Μπορεί εδώ στη μπανανία μας να ασχολούμαστε αποκλειστικά με τον τζερτζελέ στον Σύριζα, με τον Τάιλερ και τα πιατάκια...

Επιτέλους, συλλήψεις

Το ρεπορτάζ ήταν σαφές: «Συνελήφθησαν 29 άτομα. Από τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Δυτικής, Νοτιοανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, Αθηνών και Πειραιά...