Το καράβι «Ευρώπη» στρίβει δεξιά

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Δεξιά, όχι μόνο στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και άλλες γλώσσες, σημαίνει επίσης ορθά, δίκαια. Το καράβι «ΕΥΡΩΠΗ», λοιπόν, όπως ήταν επόμενο, αρχίζει και στρίβει προς τη δεξιά, ορθή κατεύθυνση και μάλιστα με φόρα.

Αυτή τη στροφή την επιβάλλουν δύο ανίκητες δυνάμεις, η Πραγματικότητα και η Ανάγκη, οι οποίες γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις ιδεοληψίες των δικαιωματιστών και των λαθρολάγνων χρήσιμων ηλιθίων των διακινητών, του τουρκικού ισλαμοφασισμού και των διαφόρων ιμάμηδων, από το Πακιστάν ως την Υποσαχάρια Αφρική και τα χιλιάδες τζαμιά που αυτοκτονικά άφησε η Ευρώπη να ξεφυτρώσουν στις πόλεις της, σύμβολα κυριαρχίας και επέκτασης της «θρησκείας της αγάπης», που υπόσχεται στους «απίστους» υποταγή ή θάνατο.

Μέχρι και ο Πρετεντέρης, ορθά επίσης, γράφει για «μεταναστευτική εισβολή». Χωρίς μνησικακία, εμείς οι «ακραίοι», «ρατσιστές», «ισλαμοφοβικοί», που είχαμε, άκου να δεις, την παράξενη άποψη πως μιλιούνια αναφομοίωτων φανατικών σουνιτών μουσουλμάνων διακινδυνεύουν την ασφάλεια, την εθνική και κοινωνική συνοχή της Ευρώπης, τον καλωσορίζουμε στο στρατόπεδο του νουνεχούς πατριωτισμού, της κοινής λογικής.

Η συντριπτική πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών θα αυστηροποιήσει τη στάση της κατά της λαθρομετανάστευσης. Και επειδή η Τευτονική, Φράγκικη και Αγγλοσαξονική ψυχή, κάτω από τις στιβάδες του σύγχρονου πολιτισμού, αν χρειαστεί μπορεί να γίνει πάρα, μα πάρα πολύ σκληρή, θα δούμε πράγματα που θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Τα μαχαιρώματα, οι τυφλές επιθέσεις, ο απροκάλυπτος και βίαιος αντισημιτισμός τους σε συμμαχία με την αριστερά, οι μαζικές διαδηλώσεις ισλαμιστών σε ευρωπαϊκές πόλεις, που υπόσχονται εφαρμογή της Σαρία, με τη μελλοντική δημογραφική επικράτησή τους, ο τρόπος συμπεριφοράς στις γυναίκες, οι εμπρησμοί και οι βανδαλισμοί χριστιανικών ναών, η αύξηση της εγκληματικότητας -ρωτήστε τους Σουηδούς για τους βιασμούς και τη συνήθη ταυτότητα των δραστών- και κυρίως η πεποίθηση σε ικανό αριθμό των μουσουλμάνων, όχι μόνον των λαθρομεταναστών αλλά και των νομίμων μεταναστών, ακόμη και τρίτης γενιάς, πως οι επιταγές του Ισλάμ υπερτερούν των συνταγμάτων και των νόμων των ευρωπαϊκών χωρών, θα υποχρεώσουν τους πάντες να λάβουν αυστηρά μέτρα.

Οι ευρωπαϊκές ηγεσίες δεν θα βάζουν πλέον το κεφάλι στην άμμο για τις ευθείες απειλές της τουρκικής ηγεσίας εναντίον της Δύσης. Οι μαχητικές δηλώσεις του Ερντογάν για επέκταση του σουνιτικού Ισλάμ και κυριαρχία του σε όλη την Ευρώπη, με πρώτο γεωγραφικά θύμα τη χώρα μας, μαζί με τις απειλές για καταστροφή του Ισραήλ, θα ληφθούν επιτέλους σοβαρά υπ’ όψιν.

Υποχρεωτικά θα αυστηροποιήσει τη θέση της και η κυβέρνηση, θα πρέπει να κοπούν τα επιδόματα, οι ανοησίες με τους μουστακαλήδες της παντρειάς, που υποδύονται τους «ασυνόδευτους ανήλικους» και παίζουν με… πλαστελίνες.

Εμείς έχουμε τη μεγαλύτερη ανάγκη, συμφέρον που ταυτίζεται με τα συμφέροντα όλων των ευρωπαϊκών Εθνών και πρέπει να ηγηθούμε μιας πρωτοβουλίας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής φύλαξης των συνόρων της Ευρώπης, καταγγέλλοντας ή αναστέλλοντας κάθε διεθνή συμφωνία που μας εμποδίζει.

Push back και Άγιος ο Θεός από τη Μάγχη και την Ισπανία και την Ιταλία ως το Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος. Η κωμωδία οι δουλέμποροι να εισπράττουν το χρήμα, να τα κονομάνε Τουρκία και μαφιόζοι, να τους φέρνουν στις θάλασσές μας και να μαχαιρώνουν μόνοι τους τις βάρκες για να υποχρεωθούμε να τους διασώσουμε, πρέπει να τελειώσει.

Το κράτος συμμορία, η Τουρκία, και οι εγκληματικές οργανώσεις των διακινητών από την Τουρκία ως τη Βόρειο Αφρική εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας, το διεθνές δίκαιο, το δίκαιο της θάλασσας και τις διεθνείς συμφωνίες, για να διευκολύνουν την κερδοφόρα εισβολή που υλοποιούν. Η δε εξόντωση των διακινητών είναι νόμιμη και αναγκαία, αφού πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς. Και εμείς πρώτοι πρέπει να επιδιώξουμε το κόψιμο του πακτωλού προς την Τουρκία για τη διαχείριση του «μεταναστευτικού», τα οποία ενθυλακώνει και ταυτόχρονα οργανώνει και κατευθύνει την εισβολή.

Κοινή φύλαξη συνόρων, λοιπόν, με καταγγελία των συμφωνιών και συνθηκών που εμποδίζουν την άσκηση βίας από τα κρατικά όργανα, βίαιες απωθήσεις και με κοινή ευρωπαϊκή πολιτική μεταφορά όλων των παρανόμων που κατορθώνουν να εισέλθουν σε στρατόπεδα στη Λιβύη, στη Ρουάντα και άλλους εξωτικούς προορισμούς, ως την απέλασή τους ή την οικειοθελή επιστροφή στην πατρίδα τους.

Εμείς δε να φρεσκάρουμε τη Γυάρο, που χωράει πολλούς, και να κρατούνται εκεί ως την απέλαση. Αν σας φαίνεται υπερβολικό και κοκκινίζουν τα τρυφερά αριστερά μαγουλάκια σας, αυτά που θα υποχρεωθεί να κάνει η υπόλοιπη Ευρώπη θα μας κάνουν να μοιάζουμε με πρωτοπόρους του διεθνισμού.

Και φυσικά, εμείς, η πνευματική μητέρα της Ευρώπης, οφείλουμε να θέσουμε και την αληθινή αιτία του προβλήματος: την αποχριστιανοποίησή της και την υποχώρηση των ανθρωπιστικών σπουδών και της Ελληνικής και Ρωμαϊκής παράδοσής της.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

  1. Aπο τη Γαλλικη Επανασταση και μετα “δεξια” σημαινει “συντηρητισμος” και “αριστερα” σημαινει “προοδευτικο”.

  2. Πες μας και πόσο χαμηλότερες θα ήταν οι τιμές στα s/m, στα καύσιμα, στον ηλεκτρισμό κλπ αν δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Πρώτα η ομάδα, μετά η πατρίδα

Ο Τούρκος προπονητής του ΠΑΟ στο μπάσκετ Εργκίν Αταμάν, σε αγώνα της ομάδας του που διεξήχθη στην Κύπρο, είδε...

Η Δύση ως σοβιέτ ή πώς η ελληνική ελίτ στηρίζει τα...

Σε πρόσφατο σημείωμά μου ασχολήθηκα με την υποκρισία της καθεστηκυίας διανόησης και της αστικής τάξης στην Ελλάδα, η οποία...

Τι δεν είπαν οι 11 για τα «κόκκινα» δάνεια

Η ερώτηση που κατέθεσαν οι 11 βουλευτές της Ν.Δ. για τα «κόκκινα» δάνεια, εκτός από τη σημαντική εσωκομματική διάσταση...

Το χρέος της μνήμης

Η 18η Σεπτεμβρίου 1922 ήταν η μέρα που το δράμα του μικρασιατικού Ελληνισμού έγινε γνωστό με τρόπο τραγικό στον...