Κυριάκο, το ποτάμι της οργής δε γυρίζει πίσω…

Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Ξεκινάμε με το ανέκδοτο της ΔΕΘ: «Αλλαγές που ευνοούν τους πολλούς, μπορεί να ενοχλούν λίγους. Οι ισχυροί μπορεί να έχουν και μέσα ενημέρωσης και μπορεί να τα ενεργοποιούν και κατά της κυβέρνησης. Κοπιάζουν άδικα, γιατί εμείς λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό».

Τάδε έφη Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άραγε πόσο φαιδρός είναι ένας πρωθυπουργός του οποίου η διακυβέρνηση έχει καταστεί συνώνυμο της διαφθοράς κυρίως λόγω της διαπλοκής με τους «ισχυρούς που ενεργοποιούν τα μέσα τους κατά της κυβέρνησης», οι οποίοι μέχρι πρόσφατα έκαναν τη νύχτα μέρα για χατίρι του… παραλίγο Μωυσή με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως;

Έλεος κύριε Μητσοτάκη, και σας ακούνε και σας βλέπουν.

Συνεχίζουμε με τα μπαλώματα που εξήγγειλε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μαντάρει την τρύπια κουρελού των… αρίστων, της οποίας η αξία έχει κατακρημνιστεί στο 20% με τον μαύρο χειμώνα που έρχεται να προμηνύει έτι περαιτέρω πτώση.

Κάποιος εκ των φωστήρων του Μαξίμου να πει στον Κυριάκο ότι δε γίνεται να έχεις χάσει πάνω από 20 μονάδες μόλις σε ενάμιση χρόνο και να εμφανίζεσαι στη ΔΕΘ διατρανώνοντας ότι όλα είναι τέλεια παρά τις ελάχιστες παραφωνίες υποσχόμενος ότι μέχρι το ’27 η Ελλάδα θα έχει απογειωθεί.

Πάραυτα, καθώς αν συνεχίσει έτσι το πιθανότερο είναι να εξαϋλωθεί και η ΝΔ κάνοντας παρέα με τα λοιπά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναμένουμε τις επόμενες δημοσκοπήσεις για να δούμε πώς «αγκάλιασε» ο καθημαγμένος λαός τα μέτρα ασπιρίνες για το καρκίνωμα του μητσοτακισμού που κατασπαράζει τις σάρκες του.

Τότε που ο παμμέγιστος ηγέτης μας δε θα μπορεί να πιστέψει πώς ο λαοπρόβλητος Μητσοτάκης του ’19 κατάντησε γαλάζιος Τσίπρας του ’24.

Μακάρι κύριε Μητσοτάκη να γινόταν να ορθοποδήσουν οι αγανακτισμένοι Έλληνες με επιδόματα και ελεημοσύνη.

Πάρτε το χαμπάρι, το ποτάμι της οργής δε γυρίζει πίσω.

Η πρώτη σφαλιάρα ήρθε στις ευρωεκλογές, από την οποία ακόμη να συνέλθετε.

Φανταστείτε τι θα πάθετε με τη μπουνιά των εκλογών (αν φτάσετε μέχρι εκεί) που ακολουθεί πάντα τη σφαλιάρα των ευρωεκλογών στα χρόνια των μνημονίων.

Η ώρα της πληρωμής για τη μητσοτακική λαίλαπα, μειοδοσία και διαφθορά που σμπαράλιασε χώρα και λαό πλησιάζει και δε δύναται να την αποφύγετε με ευχολόγια που διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα.

Όσο για τα περί… μειοψηφίας Σαμαρά και Καραμανλή που ξεστομίσατε, κοντός ψαλμός αλληλούια.

Προφανώς ξεχνάτε τι έπαθε ο απείρως ικανότερος πατέρας σας.

Θα επανέλθουμε…

  1. Για τους ολιγαρχες είπε «Αλλαγές που ευνοούν τους πολλούς, μπορεί να ενοχλούν λίγους»

    Το αντίθετο ακριβώς είπε όταν επιτέθηκε στην πλειοψηφία της κοινωνίας για τους γκεη. Τότε έβρισκε χουντικη την πλειοψηφία ο μούργος ο φασίστας

  2. Έτσι Σάντο Πάντσο…. μην αφήσεις σε χλωρό κλαδί τους ελιτάμπουρες ολ
    ιγάρχες σαν καλός ιπποκόμος, πάρτους τα…. Όλα.
    ..45 λεπτά το πετρέλαιο, 75 λεπτά η μπενζίνη, 10 λεπτά η…φρατζόλα…
    και τα εξαγγελθέντα στη ΔΕΘ όλα τζάμπα! δεν κοστίζουν!!!!
    Ζήτω ο …Σάντο Πάντσο!!!

  3. Οι νέοι μεταναστεύουν για να γλιτώσουν από το καρκίνωμα του μητσοτακισμού .

  4. Ο κύβος ερρίφθη, ξεκίνησε το ξήλωμα της φαιδρής, πλην όμως κραταιάς εξουσίας του Κ. Μητσοτάκη.
    Μας πλασάρεται ως Αναντικατάστατος, όχι λόγω των δικών του ικανοτήτων, αλλά για την ανυπαρξία των πολιτικών του αντιπάλων.
    Όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ο κόσμος απηύδησε, το αξιακό σύστημα της χώρας στα χειρότερα του. Η οικονομία και οι θεσμοί κατέρρευσαν, η χώρα γυρίζει στο μεσαίωνα της τουρκοκρατίας.
    Το Μαξίμου λειτουργεί σαν τον Χατζηαβάτη, σκύβει στον αφέντη εξ ανατολών και μοιράζει την κληρονομιά για την οποία έχυσαν ποτάμια αίμα οι πρόγονοι που μας απελευθέρωσαν.
    Ως πότε πατριώτες θα τους αφήνουμε ανεξέλεγκτους να καταστρέφουν τον Ελληνισμό και την Ελλάδα.

  5. εΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΜΕ

  6. Εν τω μεταξυ οι ” μετανάστες ” σημαδευουν σπίτια, μαθαίνουν συνοικίες, βάζουν φωτιές. Θέλουν να είναι “αποτελεσματικοι” στους καιρούς της ανωμαλίας……
    Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.
    Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει: όταν θα μπουν μη νοιαζεστε όταν θα φεύγουν αναμερίστε…..
    Κι όποιος κατάλαβε…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

«Ελληνική ατζέντα»

Το Δεκαπενταύγουστο του 1909, στο «Πάσχα του Καλοκαιριού», εκδηλώθηκε ένα από τα σπουδαιότερα «αναστάσιμα» ορόσημα της νεότερης ελληνικής ιστορίας,...

Ο χαλβάς Φαρσάλων και οι κουστωδίες αργόμισθων της ΔΕΘ

Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε ένα πανηγύρι αφιερωμένο στον χαλβά Φαρσάλων και στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, θα διάλεγα...

Δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι

Το πρόβλημά μας αλλά και όλης της Ευρώπης με την παράνομη μετανάστευση, επί το ορθότερον «λαθρομετανάστευση», δεν είναι να...

Από τύχη ζούμε…

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, δεν λέω… να ‘ναι καλά οι «άριστοι» και το επιτελικό κράτος. Άγιο είχαμε που δώσαμε...