«Φερτές» διαμαρτυρίες…

Του Χρήστου Μπολώση

Εσχάτως, κάθε εμφάνιση του πρωθυπουργού ή διαφόρων υπουργών, με πρώτο -και με διαφορά- τον κ. Γεωργιάδη προκαλεί θύελλα διαμαρτυριών.

Βεβαίως, η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι όλοι αυτοί είναι «φερτοί», κάτι δηλαδή σαν τον «Ντάλτον» του Θεσσαλικού Kάμπου, και ότι ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις.

Θυμάμαι όταν γίνονταν τα… αυθόρμητα συλλαλητήρια στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά του γηπέδου της ΑΕΚ ότι βρέθηκα δίπλα σε μια «διαμαρτυρόμενη», η οποία μιλούσε στο κινητό της και σε μια στιγμή και με ρωτάει: «Συγγνώμη, η λεωφόρος Δεκελείας ποια είναι;»

Λεπτομέρεια. Η κυρία που εκόπτετο για το καλό της Ν. Φιλαδέλφειας ευρίσκετο επί της λεωφόρου Δεκελείας.

Όμως, το θέμα δεν είναι αυτό. Αν, π.χ., η κατάσταση στο Νοσοκομείο Σάμου δεν είναι τραγική ή αν στον Αλμυρό, στον οποίο ατυχής τουρίστρια τόλμησε να αρρωστήσει και να πεθάνει Κυριακή, δηλαδή ημέρα αργίας, θα μπορούσε κάποιος, όσο «φερτός» και αν είναι, ακόμη και από τη Γροιλανδία, να έχει λόγο; Ασφαλώς όχι.

Ηθικόν δίδαγμα: Δώστε λεφτά για τη Υγεία, ρεεεε, και αφήστε τις τρίχες!

  1. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Αν ο Μητσοτάκης δεν πέσει άμεσα μέσα από τη ΝΔ και στη θέση του δεν μπει κάποιος που να νοιάζεται για την πατρίδα και τον λαό της, τότε η κατάσταση θα φτάσει σε σημείο που δεν θα μπορεί να περιγραφεί ούτε στα μελλοντικά βιβλία της ιστορίας. Τελειώνετε επιτέλους με το κάθαρμα.

  2. To χειρότερο από όλα είναι ότι ταπεινώνει έναν περήφανο λαό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

«Ναι» στη φίμωση της «Δημοκρατίας» από πέντε μέλη του ΕΣΡ

Ράπισμα κατά των δημοσιογράφων μελών του ΕΣΡ αποτελεί η ξεκάθαρη στάση των τριών εκπροσώπων της Δικαιοσύνης στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, μετά την...

«Έφυγε» με τη βαριά σκιά της υπόθεσης Τσαλικίδη

Ο Ιωάννης Διώτης, που πέθανε την περασμένη Παρασκευή στα 69 του χρόνια, είχε μακρά πορεία στην Εισαγγελία. Χρειάστηκε να...

Ακόμη να παραιτηθεί ο αρχηγός του Λιμενικού;

Έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται εξοργισμένοι οι γονείς του 23χρονου νέου από την Αίγινα, θύματος αυτοκινητικού δυστυχήματος, ο οποίος...

Οι δάσκαλοι που έριχναν σφαλιάρες

Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνος που περνάει παίρνει μαζί του και κάποιους πόντους από τη νοημοσύνη του λαού μας....