Πρέπει να φύγει… χθες!!!

Του Αδέξιου Δεξιού

Η χώρα πλέον οδεύει ανοχύρωτη στην καταστροφή εν μέσω ξεπουλήματος του πλούτου και της κυριαρχίας της.

Ο Μητσοτάκης δυστυχώς αποδείχτηκε ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.

Το μόνο που τον νοιάζει είναι να εκτελεί πειθήνια τις εντολές των δυναστών της Ελλάδας με μοναδικό γνώμονα τα κέρδη που εισπράττει η Αγία Οικογένεια και οι κολαούζοι της.

Άλλωστε αυτό ήταν πάντα το know-how του μητσοτακισμού. Η προδοσία και η συμφορά προς ίδιον όφελος.

Απλώς ο μπαμπάς του δε μπόρεσε να το υλοποιήσει γιατί είχε ισχυρούς πολιτικούς αντιπάλους που μπήκαν ανάχωμα στη μητσοτακική νοσηρότητα.

Ο γιος ωστόσο στάθηκε τυχερός ένεκα της άχρηστης και ανύπαρκτης αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα… ο μπαμπάς να καμαρώνει από ψηλά.

Άραγε τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πράξουν τα δέοντα οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ;

Δε βλέπουν ότι η χώρα έχει καταντήσει ακυβέρνητο καράβι επειδή ο Μητσοτάκης και οι συνδαιτημόνες του δεν ασχολούνται με τη διακυβέρνησή της καθώς είναι απασχολημένοι με τη… συγκομιδή των καρπών του ξεπουλήματος;

Δε βλέπουν ότι σε λίγο θα καούν τα πάντα από τη μητσοτακική λαίλαπα και μαζί με τον υπόλοιπο λαό ούτε αυτοί θα μπορούν να αναπνεύσουν;

Δε βλέπουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να πάρουν τα ηνία της χώρας ολοκληρωτικά οι «σύμμαχοι» και οι «εταίροι» παρέα με τους ντόπιους και ξένους αναρχοκαπιταλιστές, εξέλιξη που μαζί με τη χώρα θα εξαφανίσει και τους ίδιους;

Δε βλέπουν ότι οι Πρέσπες του Αιγαίου βρίσκονται προ των πυλών, εξέλιξη που επίσης θα εξαφανίσει τη χώρα και τους ίδιους;

Τόσο ο Σαμαράς όσο κι ο Καραμανλής αλλά και γενναίοι βουλευτές της ΝΔ έχουν ήδη δείξει τα δόντια τους στη χούντα του Μητσοτακισμού.

Δεν αρκεί όμως όπως είπαμε.

Πρέπει να κάνουν το μεγάλο και πατριωτικό βήμα.

Να οδηγήσουν τον ισοπεδωτικό μητσοτακικό αυταρχισμό στην έξοδο.

Ας αναλάβει ο Δένδιας, η  Όλγα ή καλύτερα κάποιος από τους νέους και άφθαρτους βουλευτές του κόμματος.

Η Ελλάδα κραυγάζει απεγνωσμένα για βοήθεια.

Η κλεψύδρα τελειώνει.

Δεν υπάρχει πια χρόνος για πολιτικούς τακτικισμούς.

Οψόμεθα…

  1. Νέοι και άφθαρτοι βουλευτές στη ΝΔ……. Νά ‘ σαι καλά φίλε μου με έκανες να γελάσω!!!!!

  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΘΕΣ!!! ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974! ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  3. Μεσήλικοι, συνήθως κοιλαράδες, κυρίως φαλακροί, εγκλωβισμένοι σε εικονικούς γάμους, με wokίζοντα παιδιά στην εφηβεία, προσμένοντας καμιά εργολαβία από το ευρύτερο κράτος για να επιβιώσουν και να γίνουν, έστω για λίγο, sugar daddies… Αυτός είναι ο μέσος ψηφοφόρος του κ. Μητσοτάκη. Αυτός που δέχεται να αυτοεξευτελιστεί για λίγα αργύρια, συντελώντσς στην τάχιστη και γενικευμένη κατάρρευση της κοινωνίας μας.

  4. Χειρότερη είναι τελικά η αλήθεια, οι δήθεν πατριώτες φροντίζουν μόνον τα εις εαυτόν. Οπότε, όλοι βολεύονται, από τον βουλιμικό πρωθυπουργό που μαζεύει ακόμη και τις ρόγες, έως τους μεροκαματιάρηδες θεωρητικούς του κόμματος που πασχίζουν για την μπριζόλα ή για το μέλλον των παιδιών τους.
    Σβήσαμε τώρα και σαν χώρα, ως παράταξη τελειώσαμε από τότε που οι φοβικοί δικοί μας, μαζί με λαίμαργους του Καρατζαφέρη παρέδωσαν το κόμμα στον γόνο του καταστροφέα.
    Σήψη, βρώμα, δυσωδεία και υποτέλεια χαρακτηρίζουν την κυβερνώσα πολιτική άποψη που επιβάλλεται από το Μαξίμου.
    Οι Έλληνες δεν έχουν νου, αποδέχονται τα πάντα ως φοβισμένα ανθρωπάκια, χωρίς άποψη, χωρίς αυτοεκτίμηση και αυτεξούσιο. Αποχαυνωμένοι παρακολουθούν τις βράδυνες γκεμπελικές ειδήσεις σκεπτόμενοι : «εγώ καλά είμαι, οι άλλοι είναι μακράν χειρότεροι του Κυριάκου».
    Όμως, κανένας δεν είναι καλά, κυρίως αυτός που έχασε ελευθερίες, αξιοπρέπεια και βλέπει καθημερινά να υποχωρεί το επίπεδο ευημερίας του και να χάνεται το μέλλον των παιδιών του.
    Εάν έχουμε ανάστημα, πρέπει τώρα να το ορθώσουμε.
    Τελειώνει ο χρόνος, η κλίση της κατηφόρας που πήραμε ο καθένας μας, αλλά και η χώρα αυξάνει και κινδυνεύει να μετατραπεί σε ελεύθερη πτώση.

  5. Η χωρα υφίσταται μεγαλύτερη καταστροφη απο αυτη που θα ειχε υποστεί σε περιπτωση πολεμου. Αυτο που θα επρεπε να εχει κανει ηδη η δουλοπρεπής κυβερνηση θα ηταν να ζητήσει βοηθεια απο τη Ρωσσια με τα πολυ πιο αποτελεσματικά πυροσβεστικά της αεροπλάνα για να διασωθεί οτι μπορει ακομα να διασωθεί, δεν το κανει ομως για να μη θυμώσουν τα αφεντικα της.

  6. “””Άραγε τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πράξουν τα δέοντα οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ;

    Τόσο ο Σαμαράς όσο κι ο Καραμανλής αλλά και γενναίοι βουλευτές της ΝΔ έχουν ήδη δείξει τα δόντια τους στη χούντα του Μητσοτακισμού.”””””

    νασαι καλα, γελασαμε και σημερα.. 🤣🤣🤣😂😂😂😂

  7. Ψεκασμα ολκής. Άφθαρτοι βουλευτές; Αυτοί που χειροκροτουσαν όρθιοι τον Καραμανλή τζούνιορ για τα Τέμπη; Που στηρίζουν ακόμη μια κυβέρνηση υποκλοπών, τουρκοπρακτορων και wokιλας; Άσε μας ρε φίλε. Καλύτερα να κυβερνήσει ο σύλλογος υδραυλικών Δραπετσώνας παρά να δούμε ξέπλυμα των φονιαδων της χώρας από τους συνενόχους βουλευτές τους. Καλύτερα να δω τον Σεφερλή στο Μαξίμου πάρα έναν αυτούς που αναφέρεις. Δεν πρόκειται να σωθούμε όσο ακόμη κι αυτή την ύστατη στιγμή υπάρχουν Έλληνες που νομίζουν πως θα μας σωσουν ο Δενδιας ή η Κεφαλογιαννη που είναι ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  8. Δεν είναι μόνο θέμα Μητσοκακισμού. Ολόκληρος ο Μητσοτάκης στηρίχθηκε και στηρίζεται από τη ΝΔ και τους φανατικούς δεξιούς που σαν καλά πρόβατα περιμένουν να αλλάξουν τσοπάνη. Είτε Σαμαράς, είτε Καραμανλής που και ο ίδιος το 2007 έκαψε τη μισή Ελλάδα, η νοοτροπία του πολίτη αυτής της χώρας δεν αλλάζει. Αντί να απορρίπτει και να απαξιώνει αλαζονικές συμπεριφορές πολιτικών καταψηφίζοντάς τους (πχ Καραμανλής μετά το δυστύχημα στα Τέμπη), αντί αυτού γίνεται ακόμη πιο φανατικός και μισαλλόδοξος έως και βασιλικότερος του Βασιλέως. Πως να αντιμετωπίσουμε τις φωτιές όταν οι μισοί από αυτούς που καίγονται πάλι αυτούς θα ψηφίσουν; Και οι άλλοι μισοί απλά να απέχουν από τις εκλογές; Η χώρα χρειάζεται επανεκκίνηση χωρίς παλιές συνταγές και ταγούς γόνους πολιτικών απολιθωμάτων. Πως θα γίνει αυτό; Πολύ απλά δεν ψηφίζουμε ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ Βελόπουλο κτλ. Καλύτερα να διασπαστούν αυτά τα κόμματα σε μικρότερα ή και να εξαφανιστούν. Αλλά φτάνει αυτό; Μάλλον όχι.

  9. Ελλάδα, χώρα των οικοπέδων, των ανεμογεννητριών, των ξένων πρακτόρων και των πολιτικών που υπηρετούν τον εαυτό τους, τους διεθνείς μεγαλοτραπεζίτες και όχι τους πολίτες που τους ψήφισαν.
    Η Βουλή πρέπει να ψηφίσει νόμο πως απαγορεύεται κάθε εκμετάλλευση των καμμένων εκτάσεων, από ανεμογεννήτριες έως οικόπεδα.
    Εμπειρία έχουν τα στελέχη της διοίκησης, ας καταστρώσουν, με ειδικούς, σχέδια αντιμετώπισης αυτών των κρίσεων, το οποίο να αναθεωρείται και να προσαρμόζεται συνεχώς..
    Χρησιμοποιούν την απόφαση της δικαστίνας Σακελαροπούλου ως άλλοθι, όμως η Βουλή με έναν νόμο και ένα άρθρο ( όπως θα έλεγε και ο Τσίπρας) μπορεί να το αλλάξει αυτό, μια απλή απόφαση του ΣτΕ ήταν.
    Όμως δεν υπάρχει βούληση, η χώρα πωλήθηκε στους δανειστές, οι ΑΠΕ χρησιμοποιούνται για να στέλνουμε ηλεκτρικό ρεύμα στη Γερμανία και να αυξάνουν τον πλούτο των ολιγαρχών.
    Χρειάζεται να σταματήσει και η εκροή οικονομικών πόρων σε αυτοκίνητα βουλευτών και αποστολές χρημάτων σε Ζελενσκι. Πρέπει να διατεθούν για αγορά πυροσβεστικών μέσων και πρόσληψη πυροσβεστών, διαφορετικά του χρόνου πάλι τα ίδια θα έχουμε.
    Αδιανόητο να αδειάζουμε τις αποθήκες στρατιωτικού υλικού, να αφοπλίζουμε τα νησιά και να στέλνουμε και 2 δις € στην Ουκρανία, ενώ εμείς έχουμε ακόμη τα πυροσβεστικά αεροπλάνα που είχε αγοράσει ο Γ. Παπαδόπουλος, δηλαδή αυτά που έχουν ήδη πάνω από εβδομήντα χρόνια υπηρεσίας.
    Σκιτζήδες βάζουν στη διαχείρηση των πυρκαγιών, ανθρώπους που έμαθαν να κάνουν υποκλίσεις έως εδάφους στους εχθρούς του έθνους μας.
    Ζητείται Ελπίς, η χώρα οδεύει στο γκρεμό, δεν μας κυβερνούν Έλληνες.

  10. να .. “Φύγει” ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ???
    Αυτό το κάθαρμα ΠΡΕΠΕΙ να ΔΙΚΑΣΤΕΙ για εγκλήματα τού κοινού ποινικού δικαίου,

  11. Όσοι παλιοί νεοδημοκράτες(ηλικίας 50+)συνεχίζουν να ψηφίζουν νδ(του Μητσοτάκη) χρίζουν “επιστημονικής μελέτης”, τί εννοώ;
    * πως είναι δυνατόν να ψηφίζουν ένα κόμμα το οποίο άλλαξε το σύμβολό του(πυρσός); την αρχή έκανε ο Σαμαράς με τις “γραμμούλες” και ακολούθησε ο Κυριάκος με τα “τρίγωνα-τετράγωνα”. Τα σύμβολα δεν αλλάζουν ποτέ, είναι σαν οι Χριστιανοί να αλλάξουν τον Σταυρό με έναν κύκλο…
    * πως είναι δυνατόν αυτοί που την περίοδο 2004-2009 υποστήριζαν ένθερμα την σύσφιξη σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας, τις συχνότατες συναντήσεις Καραμανλή-Πούτιν για την επίτευξη ενεργειακών συμφωνιών επωφελών για την Πατρίδα μας, τώρα να χειροκροτούν Κυριάκο που, ως πειθήνιο όργανο των πατρόνων του, “διατρανώνει” ότι “είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία”;

  12. Οι «πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ», ο Δενδιας και η Ολγα…χαχαχαχαχαχα….μπου-χαχαχαχαχα

  13. κυριε αδεξιε δεξιε καλα τα λες αλλα αφθαρτος ο Δενδιας; η ολγα;;; τι ειναι αυτα που λετε.τον κυριακο ολοι εσεις που τωρα θελετε να τον φατε δεν τον ξερατε;;; εσεις δεν σκιζατε τα ρουχα σας να τον κανετε αρχηγο και πρωθυπουργο; και απο διπλα τον Γεωργιαδη;;; τι λετε;;; γιατι εσεις δεν τον ριχνετε εκ των εσω;;; γιατι τον αφηνετε να ξεφτιλιζει ετσι την παραταξη;; εχουν ρημαξει τα παντα.προσπαθω να βρω μια επιτυχια αυτης της κυβερνησης και δεν μπορω ρε φιλε.η ερωτηση ειναι γιατι δεν τον ριχνετε;;;;

  14. Ο κος πρωθυπουργός δεν θα πάει πουθενά γιατί τον χρειαζόμαστε όλοι( και όχι μόνο ο Κρανιδιώτης με το Τζήμερο). Θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του. Μη βάζετε λοιπόν( λεκτικά) προσκόμματα στο έργο του. Αν και αναγνωρίζω ότι τουλάχιστον περιορίζεστε σε αυτά. Να μην είμαστε και εντελώς αχαριστοι έναντι του κου Πέτσα. Αλλά μέχρις εκεί. Διότι παραμονεύουν out there οι εχθροί του ελληνισμού. (Στους οποίους βέβαια δεν συμπεριλαμβάνονται βιαστές, παιδεραστές, μεγαλέμποροι ναρκωτικών, κλέφτες και καταχραστες του δημοσίου, που άλλωστε είναι ευπατρίδεις και πληρώνουν καλά) Διότι κύριοι έχομεν και ανάγκες να καλύψομεν, διότι μεταφυσική- εθνικοπατριωτική μεζονέτα μετά πισίνας , αλλοιώς δεν φτιάχνεται. Είμαστε δε σίγουροι ότι ότι και να συμβεί θα τη πληρώσει πρώτα η πλέμπα και το λουμπεναριό, και πολύ πολύ μετά, ή και καθόλου εμείς.

  15. Κατανοήστε το, η ΝΔ έκλεισε τον κύκλο της, έληξε.
    Τα δε στοιχεία που την συνθέτουν είναι όλα ληγμένα, σκουπίδια δηλαδή.
    Συνθέτοντας χρήσιμα στοιχειά, είναι δυνατόν να δημιουργήσεις το άριστο, αλλά και το άχρηστο.
    Με σκουπίδια όμως ως υλικό δημιουργίας, φτιάχνεις αποκλειστικά και μόνο σκουπίδια.
    Ξεχάστε τη ΝΔ σαν κόμμα, βρίσκεται σε χειρότερη θέση από το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και την Ένωση Κέντρου του Ι. Ζίγδη, οι εκλογές θα το αποδείξουν.

  16. να ψηφίζατε να πηγαίνατε να ψηφίσετε δεν βάζουμε μυαλό τελικά

  17. Ενα κόμμα σε δοκιμασία Ενα κόμμα σε αποσύνθεση Και ενας κόσμος σε συνεχή αποβλάκωση
    Το ένα κόμμα που βρήσκεται σε δοκιμασία είναι το Πασόκ Στο οποίο διεξάγεται πόλεμος εις βάρος του απο σημιτικούς της κακιάς ώρας δια μέσω της ΝΔ Επειδη τους πέταξαν επειδή ακόμη και ο ανδρουλάτσης δεν τους θέλει Μάλιστα τα απλά στελέχη του ο κόσμος του δλδ τόλμησαν αυτό που οι βλάκες νδ κράτες δεν έχουν τολμήσει ως τώρα : Να δείξουν την πόρτα ακόμη και στον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος είναι πολύ συμπαθής και πολύ αξιοπρεπης Απο την αλλη μεριά η αποσύνθεση συνεχίζει να λαμβάνει χώρα στην ημιθανή ΝΔ Φοβερό μαρτύριο να τρώνε τα σκουλίκια κάποιον ή κάτι που έιναι ακόμη ζωντανο
    Οπότε: Βουλευτές (θύματα πρέντατορ; ) Πολλοί εδώ ανέφεραν οτι ίσως αυτό κρατούσε αυτήν την κυβέρνηση Ομως αυτό που κρατά την σημιτική νδ ήταν και είναι η βουλημία τους
    Δεν τους ενδιαφέρει εαν στα παρασκήνια τους κυβερνούν σημιτικοί Τους οποίους πέταξε/εδιωξε το ίδιο το Πασοκ

    Το πασόκ είναι σοβαρό κόμμα
    Ο Σύριζα χωρίς τον Αλέξη στην ουσία πέθανε Ομως ο Τσίπρας απεδείχθη πολύ μα πολύ καλύτερος Και η τότε κυβέρνησή του παρότι τα χάλια που είχε δεν έδωσε αυτά τα δικαιώματα Ούτε έγιναν αυτά τα ανεκδήγητα επι των ημερών τους
    Χυδαίοτητα και ψευτιά πίσω απο μανδύες του πατριωτισμού και της θρησκείας χαρακτηρίζει πλέον την νδ Ισως ήταν πάντοτε έτσι απλά ο κόσμος δεν ήθελε να το βλέπει
    Κοροιδία εις βάρος του απλού κόσμου και απο πίσω οι γόνοι επίγονοι και κάθε καρυδιάς καρύδι που κρατούσαν και κρατούν τα οφίτσια πρώτα του κόμματος Οι πιο ικανοι ήταν εκατόνταρχοι Αρκούσε ομως να ανοίκει σε μια απο τις φατρίες που ήταν άλλωστε και προυπόθεση
    Πότε η νδ επέλεξε για αρχηγό εναν πραγματικό ανθρωπο απο την κοινωνία μας ; Που ολοι εκείνοι oiοι λιντερς /επίγονοι λυμαίνοντα χρoνια την παράταξη και άμεσα τον τόπο ελεώ δικαιώματος-διότι είτε απεχθανόταν είτε φοβόταν είτε δεν ήθελε είτε δεν μπορούσε να κάνει κά΄τι στην πραγματική ζωή Πότε πάλεψαν ολοι εκείνοι; Οι σκέρτσοι και τα σημιτικά απομεινάρια ξεκίνησαν απο το απολυτο 0 Οι άλλοι; Και περιμένουν απτά αποτελέσματα απο αυτούς; Τα είδατε τα είδαμε τα βιώσαμε τα βιώνουμε Η χειρότερη παράταξη όλων των εποχών απεδείχθη η νδ Απλά ο Κυριάκος τράβηξε την κουρτίνα δίνοντας την πραγματική της εικόνα Ομως του στοιχησε και του στοιχίζει Με συνεχείς ευτελισμούς στο προσωπό του Και παραταύτα δεν παραιτείται Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου Κρίμα στον ανθρωπο πραγματικά κρίμα
    Ποτέ της αυτή η παράταξη δεν ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για το καλό του τόπου Καμία σχέση με αυτό που λένε Δεξιά Η πραγματική δεξιά δεν θα ασεβούσε στα δικαιώματα των εργαζωμένων κυρίως του ιδιωτικού τομέα Ούτε γενικά των πολιτών Δεν θα ευτέλιζε την χώρα διεθνώς δεν θα επέτρεπε σε στελέχη της να παρακαλούν να φάνε τα απομεινάρια απο το τραπέζι του πασόκ Δεν θα έβαζε σε μια ιστορική παράταξη γόνους και επιγονους Δεν θα έκαναν σύμπραξη με τους απολυμένους απο το Πασοκ προκειμένου οι τελευταίοι να τους δείξουν πως ν α τρώνε Ευτελισμός στο να πέσουν και εκεί Επίσης Δεν θα ασεβ ούσε στην περιουσία του εκάστοτε ανθρώπου στην θρησκεία του και στην ελευθερία του δίνοντας παράλληλα μελλοντικά πατήματα σε άλλους Η πραγματική Δεξιά είναι αξιοκρατική δεν είναι οικογενιακές συγγενικές επιχειρήσεις με βλάκες για πελάτες
    Αυτό που συνέβη με την νδ ειναι η χαρά του Πασόκ και η δικαίωση του Τσίπρα Καθώς και η επιβεβαίωση του ιστορικού ΚΚΕ Και πάμε στις συγκρίσεις Η νδ είναι ο δούρειος ίππος πουλούσε πατριωτισμούς και φιλελευθερισμούς στους χαζούς ιθαγενείς Να βολευθούν ήθελαν να φάνε να διατηρούνται αυτό ει΄ναι η νδ

    Αντιθέτως το πασόκ είναι σοβαρή φίρμα Ενα σοβαρό στέλεχος ακόμη και απο την κυβέρνηση Σημίτη δεν θα πήγαινε στην νδ Διότι γνωρίζουν και δη σέβονται τον εαυτό τους την παραταξή τους όντας εγνωμονες Δεν θα δεχόταν να συνεργαστούν με την νδ και δη με τους μιτσοτακηδες και τους καραμαναλήδες ακόμα και με τον Σαμαρα Δίοτι γνωρίζουν οτι ο Βενιζέλος κράτησε στην ουσία την χώρα Και εκείνον όμως τον έδιωξαν οι πασόκοι
    Τέλος είναι το θέμα των απλών πολιτών
    Ο κόσμος σε αντίθεση με λίγους απο αυτόν προτίμησε την αποχή την διασκέδαση αντί του μέλλοντος την χαζομάρα γύρω απο τραπέζια την ημέρα των εκλογών ..
    20 ημέρες πρίν απο τις ευρωεκλογές του ιουνίου τα Σκόπια έβγαλαν ακροδεξιά κυβέρνηση Ομως την ημέρα των δικών τους εκλογών όλα ήταν κλειστά και όλοι μικροί μεγάλοι άσκησαν το εκλογικό τους καθήκον
    Οι δικοί μας ήταν σε παραλίες
    Βάζουμε και την αποσύνθεση και δένει το γλυκό

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Συριζαϊκού μύλου συνέχεια…

«Επανήλθε η ηρεμία στον ΣΥΡΙΖΑ!» αναφέρει η ειδησεογραφία από την Κουμουνδούρου, δίνοντας και τον ανάλογο πανηγυρικό τόνο μετά το...

Κασσελάκης: Το πιο σύντομο ανέκδοτο

Ασφαλώς και χρειαζόμαστε τη σάτιρα στην πολιτική μας. Δεν είναι ασύνηθες κυβέρνηση και αντιπολίτευση να χλευάζονται, όταν ξεφεύγουν. Αλλά...

«Σωστή πλευρά της Ιστορίας»: Αντιμέτωπος με το φαινόμενο της στυμμένης λεμονόκουπας...

Στην αρχική φάση του Ουκρανικού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποτίμησε το επερχόμενο διεθνές πρόβλημα. Αγνόησε υπεροπτικά τον (τότε απερχόμενο)...

Πώς ο… γίγαντας Σκέρτσος εκτοξεύει την «Ακροδεξιά»

Στις εθνικές εκλογές του 2023 και στις ευρωεκλογές του 2024 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διέτρεξε δις όλη τη Μακεδονία...