Πού είναι τώρα οι κάποτε αλληλέγγυοι Βρετανοί;

Του Κωνσταντίνου Σχοινά

Αν μου επιτρέπεται μια προσωπική εκτίμηση, θα έλεγα ότι στις τρέχουσες αναταραχές στην Αγγλία κάλλιστα μπορεί να συμμετέχουν και πολίτες που 10 ή 20 χρόνια πριν θα δήλωναν διεθνιστές, αλληλέγγυοι ή φίλοι των κολασμένων της Γης.

Κάποτε θα απάντησαν σε συμπολίτες τους, που ανησυχούσαν για την έκρηξη εγκληματικότητας των μεταναστών, ότι δεν συμβάλλουν οι μετανάστες στην αύξηση των σχετικών δεικτών και θα επικαλέστηκαν ως αδιαμφισβήτητο τεκμήριο ότι οι φυλακές της Αγγλίας έχουν μέσα περισσότερους Άγγλους!

Κάποτε θα αποφάνθηκαν και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι Αγγλίδες για τις βάναυσες αντιλήψεις της σαρία για τις γυναίκες, διότι οι μουσουλμάνοι θα επιθυμούσαν να τις επιβάλουν μόνο στα σπίτια τους, και όχι σε όλο το κράτος.

Τα μπερντάκια που έφαγε η πλειονότητα των Βρετανίδων που αποφάσισαν να σχετιστούν ρομαντικά με μη προνομιούχους άνδρες από την Αλγερία ή το Ιράκ θα ήταν οπωσδήποτε μεμονωμένα περιστατικά, μη χρήζοντα ιδιαιτέρου «σκαλίσματος».

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Αφόρητα λογύδρια στον αγιασμό

Όσοι είναι γονείς, αδέλφια ή λοιποί στενοί συγγενείς (θείοι/ες, παππούδες, γιαγιάδες) με μαθητές σίγουρα θα έχουν υποστεί το μαρτύριο...

Μίτσκοσκι μαινόμενος… (όπα, ρε μεγάλε)

Διαβάζω στη «δημοκρατία», είπαμε, τα άλλα μέσα -δήθεν ενημέρωσης- ούτε είδαν ούτε άκουσαν κάτι για τον… φόνο, ότι ο...

Υπάρχει και φιλότιμο…

Η Ελλάδα μας, φίλοι μου, δεν είναι ακριβώς αυτή που φαίνεται ή αυτή που θέλουν να μας πλασάρουν οι...

Και κλάααμα για τη Λατινοπούλου!

Μείζον θέμα δημιουργήθηκε σχετικώς με μια φωτογραφία που «ποστάρισε» η ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου. Λύσσαξαν, και βέβαια αυτό έχει την...