Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Του Χρήστου Μπολώση

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα.

Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές: Ο Τσίπρας δεν υπήρξε δα και κανένας πολιτικός μεγέθους Τσάμπιονς Λινγκ. Ούτε έφτιαξε έναν νόμο με ένα άρθρο να καταργηθούν τα Μνημόνια ούτε έπαιξε νταούλια να χορεύουν οι Ευρωπαίοι, ούτε καν ένα δημοψήφισμα της προκοπής μπόρεσε να κάνει.

Στις εκλογές του 2023 τρώει μια φάπα ο ΣΥΡΙΖΑ και από το 31,53%, που είχε λάβει το 2019, κατρακύλησε στο 17,83%. Τότε ο Τσίπρας, ορθώς, δόξη και τιμή, απεχώρησε από την ηγεσία του κόμματος.

Ε, τώρα τι θέλει και ανακατεύεται; Ρε φίλε, μόνος σου δεν αποστρατεύτηκες; Τώρα τι θες; Να ανακληθείς από την εφεδρεία; Μάλλον δεν τα ζύγισες καλά. Άραξε στις όποιες δάφνες σου και κάνε στην πάντα.

Το άλλο ερώτημα αφορά την Ανεξάρτητη Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Πέραν του προφανούς σκοπού, δηλαδή της τακτοποιήσεως αρκετών «δικών μας παιδιών», ποια ακριβώς θα είναι η αποστολή της;

Και αφού, όπως τουλάχιστον μαρτυρά ο βαρύγδουπος τίτλος της, μάλλον αφορά ιατρικά θέματα, τότε πώς επελέγη (και τάχιστα… ξεεπελέγη) μία καθηγήτρια του Αστικού Δικαίου; Τόσο καλή πια και στα ιατρικά ήταν; Κάθε εξήγηση δεκτή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Μια ιστορία φανταστική, μα τόσο αληθινή

«Μια ιστορία από την Πόλη» τραγουδούν οι φίλοι της ΑΕΚ. Θα σας πω κι εγώ σήμερα μια (φανταστική, όμως)...

Μάλλον Πακιστάν ή Νιγηρία γίναμε!

Από την άλλη μεριά, ο υφυπουργός Χάρης Θεοχάρης αρθρογραφεί στο Liberal.gr και γράφει στις 4/9/2024 υπό τον τίτλο «Μεταρρυθμισμός...

Παλιός γνώριμος από την εποχή των Μνημονίων

Μπορεί το όνομα του Μισέλ Μπαρνιέ, τον οποίο διόρισε ως νέο πρωθυπουργό της Γαλλίας ο Μακρόν, να μη λέει...

Ντροπή, κύριε δήμαρχε

Εκεί απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης υπάρχει ένα κτίριο (που παλιά ανήκε στον Στρατό, αλλά δεν γνωρίζω πώς και...