Ο Μπάιντεν, o Τραμπ και το χάος…

Αναμενομένη η απόσυρση του Μπάιντεν από την προεκλογική κούρσα. Οι Δημοκρατικοί έπρεπε να κάνουν την κίνηση ώστε να λειάνουν κάπως τον επερχόμενο διασυρμό που τους επιφυλάσσει ο Τραμπ.

Έτσι έδιωξαν τον ξεκουτιασμένο Τζο κι έβαλαν στη θέση του την Καμάλα. Η οποία δυστυχώς είναι ήδη «κουτσή πάπια» (όσοι παρακολουθούν τα αμερικανικά τεκταινόμενα θα το έχουν διαπιστώσει).

Τι να έκαναν όμως εφόσον δεν είχαν πάγκο; (Oύτε η Μισέλ τράβαγε). Κίνηση απόγνωσης ήταν με το βλέμμα στραμμένο σε μια ελεγχόμενη ήττα, όπως είπαμε.

Μην αυταπατάστε ωστόσο, θα βγάλουν όλα τα όπλα από τη φαρέτρα τους για να συντρίψουν τον Τραμπ. Και μην εκπλαγείτε αν δούμε και δεύτερη απόπειρα εναντίον του.

Ο Ντόναλντ εντούτοις απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και ό, τι κι αν κάνουν το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εκτοξεύσουν έτι περαιτέρω τα ποσοστά του.

Το ζήτημα πάντως είναι κατά πόσο θα μπορέσει να κυβερνήσει. Καθώς οι θιασώτες της woke ατζέντας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ικανοί να σύρουν τις ΗΠΑ σε εμφύλιο για να αποκαθηλώσουν τον Τραμπ.

Θυμάστε τι του έκαναν όταν ήταν Πρόεδρος.

Φανταστείτε σκηνικό: Ο πλανήτης να φλέγεται (όσοι νομίζουν ότι ο Τραμπ θα σταματήσει τον πόλεμο ας αναθεωρήσουν. Απλώς θα ακολουθήσει άλλη τακτική και ο νοών νοείτω) και τα χέρια του πλανητάρχη να είναι δεμένα ένεκα εσωτερικού χάους.

Δε νομίζουμε ότι χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω για τον αντίκτυπο που θα έχει μια τέτοια εξέλιξη στην παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων.

Όσο για εμάς. Ποιος ξέρει, ίσως να απαλλαγούμε από τον Κυριάκο κατόπιν απαίτησης του Τραμπ επειδή ανήκει στους εχθρούς.

Η ουσία είναι αν ο επόμενος θα μπορέσει να γίνει πιο κολλητός με τον Τραμπ απ’ ό,τι ο Μεμέτης.

Δε σωζόμαστε με τίποτα σύντροφοι κοψοχέρηδες!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Μακρόν επέλεξε τον Γάλλο… Τζο Μπάιντεν

Στον πρόεδρο Μακρόν χρειάστηκαν 60 μέρες μέχρι να διαλέξει πρωθυπουργό. Ήταν τέτοιο το αδιέξοδο, που ανακοίνωσε ακόμα και «πολιτική...

Καταρρέει ο Ζελένσκι

Έως σήμερα η Ρωσία έχει κατακτήσει με την εισβολή της στην Ουκρανία μια έκταση άνω των 130.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων,...

Ανησυχητική για την Ελλάδα η σύγκλιση Τουρκίας – Αιγύπτου

Ιδιαίτερη ανησυχία για τα εθνικά μας συμφέροντα προκαλεί η συνάντηση του προέδρου της Αιγύπτου Φατάχ αλ Σίσι με τον...

Εφιάλτης της Ευρώπης η low cost τρομοκρατία

Συναγερμός στις υπηρεσίες πληροφοριών των 27 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει σημάνει τουλάχιστον από την περασμένη άνοιξη, καθώς το...