Να σερβίρουν κόκα-κόλα από το νηπιαγωγείο και να «ζωντανέψουν» την πρωινή προσευχή στα σχολεία με στίχους τραπ!

Του Κώστα Πρώιμου

Θέλουμε να δούμε: τον Μητσοτάκη να επιβιώνει ως πρωθυπουργός και ως εκ θαύματος και μετά τις επόμενες εκλογές όποτε και αν προκηρυχθούν. Με Άννα Διαμαντοπούλου στην αξιωματική αντιπολίτευση, παρέα με τον Κασσελάκη και τον Σημίτη Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακόμη και τη νεότερη κυρία Λάτση-Κούρκουλου Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ θέλουμε να δούμε. (Μην το γελάτε, έχει αποδείξει με καίριες παρεμβάσεις της πως το ‘χει).

Θέλουμε να δούμε: συναυλίες τραπ και στο Μέγαρο Μουσικής, σερβιτόρες με παπιγιόν και ντυμένες κουνελάκια να μοιράζουν πρέζα στα διαλείμματα και πιτσιρίκες δεκατεσσάρων ετών να απελευθερωθούν από τα στεγανά των social media όπου κρυφίως «ψωνίζονται» και δια νόμου να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα με τους sugar daddies τους. Δηλαδή θα έχουν νονό που από μια ηλικία και μετά τις έχει φτυσμένες, θα έχουν θείο, γιατί να μην έχουν και έναν δεύτερο πατέρα «φορτωμένο» ώστε να αποσυμφορίζει τον βιολογικό από τα έξοδα; Γιατί το κάθε φτωχό κορίτσι ή αγόρι να μη σπουδάζει στα καλύτερα και να αγαπιέται κιόλας από έναν έμπειρο λάτρη του έρωτα; Τι πάει να πει ρε διαφορά ηλικίας; Εδώ καταργήθηκε με ένα νόμο προ μηνών η έννοια της διαφοράς φύλου. Μα, αυτή η οπισθοδρομική κοινωνία θα «κολλά» πάντα σε κάτι πράγματα απλά; Γιατί δηλαδή; Κορόιδα είναι οι ανατολίτες που τις έχουν δυο-δυο από τα έντεκά τους χρόνια;

Θέλουμε να δούμε: την ανέγερση πολλών και μεγαλύτερων σωφρονιστικών ιδρυμάτων. Να «φιλοξενήσουν» όσους δε συμβιβάζονται με τη νέα σύνοδο των πλανητών και τον «ανάποδο» μα τόσο γοητευτικό κόσμο μας. Να «περνάνε τη στενή» όσοι στενόμυαλοι γράφουν κακοήθειες και παραπληροφορούν τον κοσμάκη διαβάλλοντας το θεάρεστο έργο της υπάρχουσας σωτήριας κυβέρνησης. Να μένουν μέσα, μέχρι να σωφρονιστούν και να μετανοήσουν, παρέα με όσους χρωστούν λεφτά στο κράτος μας. Να συμβάλλουν στην παραγωγικότητα του νέου μοντέλου άκρατης ανάπτυξης που έχει «πλημμυρίσει» την Ελλάδα, με εθελοντική εργασία από το κελί τους.

Η πολιτική ευρηματικότητα που χαρακτηρίζει τους Αρίστους του Κυριάκου να ‘ναι καλά και κάπου θα χρησιμεύσουν στην κοινωνία μας οι αποσυνάγωγοι της αγοράς και οι πιστοί του παλιού ξεπερασμένου κόσμου.

Θέλουμε να δούμε: Την πρωινή προσευχή στα σχολεία σε ρυθμούς και στίχους α λα τραπ με ορισμένες διαφοροποιήσεις προς χάριν της άκρατης πνευματικής προόδου της οποίας όλοι μας είμαστε καθημερινά μάρτυρες: «Άγιος ο Θεός, άγιος ισχυρός, μπαίνει στη Ferrari και γίνεται γαμβρός, βγαίνει στο κουρμπέτι να κόψει κωλαράκια στα κακά παιδάκια και σε όλα τα τσουλάκια».

Ας μη βιαστούν οι θεούσες και οι φαρισαίοι να μας κατακρίνουν για ασέβεια, γιατί και οι εκπρόσωποί Του επί Γης με Porche-τζιπ κυκλοφορούν. Δεν το ξέρατε; Στο κάτω-κάτω της Γραφής κάποτε ο Ύψιστος εξαφάνισε τόσο κόσμο στα Σόδομα, ε, γιατί να μην τραβήξει και κάνα αυτάκι τώρα; Σιγά… Εκτιμούμε ότι λάβατε μια ρηξικέλευθη μικρή γεύση για το πως αμέσως μπορούν να λατρέψουν τη θρησκεία τα νέα παιδιά!

Αυτά τα επίκαιρα θα πρέπει να ακούγονται και να διαδίδονται μέσω των εκπαιδευτικών θεσμών, αν πραγματικά θέλουμε να μιλάμε για μια ουσιαστική παιδεία που θα συμβάλλει  τα μέγιστα στην περαιτέρω πνευματική διάπλαση της νεολαίας μας… Και για να μην ξεχαστούμε: Η coca-cola, μιας και η κυρά Άννα είχε περάσει και από τη συγκεκριμένη πολυεθνική αλλά και από το υπουργείο Παιδείας, να σερβίρεται υποχρεωτικά σε όλους τους μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο σε πενθήμερη βάση κατά προτίμηση στα διαλείμματα.

Θέλουμε να δούμε: τους πάντες να γεμίζουν το σώμα τους με τατού, μα καλά, δε βαρεθήκατε την άχαρη απλότητα του εργοστασιακού κορμιού σας; Να υπάρξει συγκεκριμένος νόμος: Τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό κάλυψη τατού, στα κορμιά όλων των κατοίκων της χώρας από οκτώ ετών και άνω! Με κρατική επιδότηση 30%. Μόνο για το ρεύμα μωρέ; Και συντόμως και για το νεράκι; Τι κι αν στην αρχαιότητα ήταν το χαρακτηριστικό γνώρισμα των δούλων; Κι εμείς δουλάκια περισσότερο από ποτέ δε γινήκαμε; Ελάτε τώρα, μη δυσανασχετείτε αδίκως με τα γραφόμενά μου…

Πώς να το κάνουμε πιο λιανά; Θέλουμε «να τα ‘χουμε δει όλα» προτού η γενιά μας κλείσει δια της φυσικής οδού (αν προλάβει) τα έκπληκτά της μάτια!

  1. Δεν εχουν πιθανότητα όλοι αυτοί που στηρίζουν και προωθούν όλη τη σαπίλα την ανωμαλία την ισλαμική κουλτούρα να τη βγάλουν καθαρή και να επιβιώσουν. Όταν τελειώσει η εκκαθάριση που ήδη ξεκίνησε στα χαρτιά, δεν θα επιβιώσει στη γη ούτε το DNA τους. Δεν θα ακολουθήσει δικη Νυρεμβέργης ώστε μετά να πάρουν χάρη για να υλοποιήσουν σχέδια ναζιστων για ευρωπαϊκές ενοποιήσεις με τη βοήθεια νεοφιλελευθερων φασιστών και νεοναζι δικαιωματιστων. Ο δυτικο ευρωπαϊκός πολιτισμός θα εξαφανισθεί μαζί με όσους βάζουν πλάτη τόσα χρόνια για μια ανώμαλη παραλλαγή του. Η νεοφιλελευθερη Δύση στο σύνολο της θα καεί και θα ξηλωθει απο τη ρίζα. Δεν θα έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν ούτε συγνώμη. Ικανοποιητικό τέλος για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

  2. Κάτι φανταζόμουν και εγώ κάποτε αλλά και άλλα πολλά,να που όμως ηπραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία και μάλιστα καθημερινά,με ταχείς ρυθμούς…Υπερβολές θα μου πεις ,ποιός όμως έχει μέτρο από δαύτους ;;;
    Μας ξεπερνά και μας προσπερνά η καθημερινότητα ,μάλιστα γινόμαστε και γραφικοί,παλιακά μυαλά και συντηρητικοί και άλλα πολλά που αφορούν την 3η ηλικία και από 43 ετών ,με κάνουν να νιώθω όλοι αυτοί οι ” προοδευτικοί” ,αυτά τα “ανοικτά νέα” μυαλά ,πως είμαι 80 !!!
    Άραγε θα αντέξουμε τους νεωτερισμούς και την πρόοδο ;;;;
    Στάικος Π.

  3. Οι περισσότεροι τράπερς στις Η.Π. είναι και τραμπικοί βεβαίως βεβαίως να τα λέμε και αυτά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Πώς ο «αντιφασισμός» μπορεί να γίνει ακέραιος φασισμός

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το σύστημα παίζει με τις αλλαγές των πρόσημων. Έτσι, λοιπόν, με αριστερή κυβέρνηση πας δεξιά....

Ξέχνα την ελευθερία του λόγου που ήξερες

Πέρασε κι αυτό το καλοκαίρι. Μέσα από τη θερινή ραστώνη που κάποιοι ήμασταν τυχεροί να τη βιώσουμε διότι κάποιοι...

Το πανοπτικό του Μπόστρομ και ο ψηφιακός μετασχηματισμός: H Ξέφρενη πορεία...

Η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με σκοπό την επιτήρηση των ανθρώπων ήταν ανέκαθεν ο κρυφός πόθος της νέας παγκόσμιας...

Η παγκόσμια τυραννία που ανατέλλει

Ο Ζελένσκι επέβαλε νόμο, με τον οποίο τέθηκε υπό απαγόρευση η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας που συνδέεται με το...