«Επιτυχάδικο»

Του Χρήστου Μπολώση

Πώς λέμε «ξενυχτάδικο» ή «φαγάδικο» ή «νυχάδικο» ή «ραφτάδικο»; Έτσι από δω και πέρα την κυβέρνηση θα την αποκαλούμε «Επιτυχάδικο». Γιατί; Μα αυτή δεν είναι κυβέρνηση – είναι μηχανή παραγωγής επιτυχιών.

Ας πάρουμε την υπόθεση Μπελέρη, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Και λοιπόν; Ο Ράμα (μην ξεχνάμε, προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού, ο οποίος λιώνει μπρος στο ζωγραφικό τάλαντό του) συνεχίζει τον χαβά του, τον κρατά φυλακισμένο και μάλιστα το βελτίωσε, καθαιρώντας τον από εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας. Για τέτοιο θρίαμβο μιλάμε. Η αντίδρασή μας; Δηλώσαμε οργισμένοι: «Υπονομεύεται η ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας». Σιγά, παιδιά, μη σκίσετε κάνα καλσόν!

Η νέα  ηγεσία της FYROM έχει γράψει στα παλαιότερα των τσαρουχιών της τη Συμφωνία των Πρεσπών, κι εμείς την παρακαλάμε να τη σεβαστεί, αντί να την ευχαριστήσουμε και να πράξουμε αναλόγως (αυτό το «αναλόγως» όμως, είναι τρομερά δύσκολο…).

Οι «Τούρκοι της Θράκης» έχουν ξεσαλώσει και για εμάς «πέρα βρέχει». Δεν κινδυνεύει δα και η Αθήνα. Ακόμη και η Χεζμπολάχ μάς τα «χώνει».

Δεν αντέχουμε άλλο τέτοια κυβέρνηση, που έχει κάνει την Ελλάδα φοβερή και τρομερή, «των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών». Ώπα, ρε! Διαγράφονται 6 λέξεις. Το «θαλασσών» μένει ως έχει, κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Σατανιστές θέλουν νόμιμες τις αμβλώσεις

Διαβάζω ότι οι Αμερικανοί σατανιστές ηγούνται της μάχης να παραμείνουν νόμιμες οι αμβλώσεις...

Ρητορική α λά Κωνσταντοπούλου

Η «είδηση» είχε διαδοθεί πιο γρήγορα σε ελληνικά μέσα παρά στα αγγλόφωνα! Σε τηλεοπτικό σόου, ο χολιγουντιανός σταρ Τζουντ...

Θυμίζουν την αντιπολίτευση της Έλενας Ακρίτα

Ο καλλιτέχνης David Henry Brown Jr έστρωνε με τους συνεργάτες του κόκκινα χαλιά σε τυχαία σημεία της Νέας Υόρκης,...

Ο «αντ’ αυτού» του Κυριάκου προκαλεί εμφύλιο στο ΕΛΚ

Ανοικτός εμφύλιος μαίνεται στην ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σε αυτόν υπάρχει και...