Κυριάκο, ο Σούνακ σε καλεί για τσάι και συμπάθεια

Του Όφι Ιοβόλου 

Τι συνέβη στη Βρετανία σύντροφοι του μητσοτακισμού; Δε θριάμβευσε ο Στάρμερ (τα ποσοστά των εργατικών ανέβηκαν ελάχιστα σε σχέση με το΄19) κατέρρευσε ο Σούνακ (οι Συντηρητικοί έχασαν περίπου 20 μονάδες) με τον Φάρατζ να εκτοξεύεται από το 2,2% στο 14,3%.

Καταστροφή της κεντροδεξιάς δηλαδή, λόγω διαρροών στα δεξιά.

Αυτό που θα πάθεις κι εσύ Κυριάκο αν δε λάβεις σοβαρά υπόψιν τόσο το μήνυμα των ευρωεκλογών όσο και τις προειδοποιήσεις των δυο πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της ΝΔ.

Οι μέχρι στιγμής κινήσεις σου πάντως φανερώνουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να σε καλέσει ο Σούνακ στο Λονδίνο για τσάι και συμπάθεια.

Άλλωστε θα ήταν αδιανόητο για ευνόητους λόγους να υιοθετήσεις την ατζέντα σωτήριας της ΝΔ που πρότειναν Καραμανλής και Σαμαράς.

Έτσι δεν αποκλείεται να συμβεί κι εδώ ανάλογο σκηνικό με της Βρετανίας.

Ήτοι, να μπει πχ. επικεφαλής ενός κεντροαριστερού σχήματος ο Δούκας -που όπως φαίνεται θα είναι ο νικητής στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εκπέμπει «σοβαρότητα» αντίστοιχη με του Στάρμερ- και να αρχίσει να σε στριμώχνει σοβαρά.

Εσύ θα τον αντιμετωπίζεις σαν τον νέο Τσίπρα που έρχεται να μας κατασπαράξει διότι μέχρι εκεί φτάνει η πολιτική σου ευφυΐα, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την καταστροφική εθνομηδενιστική σου πολιτική χαρίζοντας απλόχερα ποσοστά στη δεξιά που ήδη εκτοξεύεται.

Δεν ξέρουμε αν ο Βελόπουλος θα είναι ο Φάρατζ της Ελλάδας. Το σίγουρο είναι ότι όταν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα καταποντιστεί (προϋπόθεση για την προσέγγιση είναι να είναι ο Κυριάκος επικεφαλής. Διότι αν δεν καταφέρει να βγάλει Προέδρο εξυπακούεται ότι το παιχνίδι αλλάζει).

Διότι φίλτατε Κυριάκο όπως θα διαπίστωσες τα κάστρα του νεοφιλελευθερισμού-αναρχοκαπιταλισμού, της λαθρομετανάστευσης και της woke ατζέντας πέφτουν ένα ένα.

Τρανά παραδείγματα η Αγγλία και η Γαλλία.

Με το σύστημα να σπεύδει πανικόβλητο να σώσει ό, τι σώζεται.

Βάζοντας μαριονέτες τύπου Στάρμερ (βαθιά συστημικός) ως αναχώματα, παζαρεύοντας ταυτόχρονα με τη Λε Πεν (ετοιμαστείτε για κωλοτούμπες), μπας και περισώσουν τα συμφεροντάκια τους.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Τραμπ.

Μην αυταπατάστε, η συνταγή της παγκοσμιοποίησης θα παραμείνει η ίδια. Η συσκευασία θα αλλάξει.

Οι λαοί όμως έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι δε γουστάρουν να πεινάνε, να πολεμάνε και να τους αλλάζουν τις ζωές τους.

Εξ ου και η σταδιακή στροφή τους προς τα λεγόμενα άκρα.

Το σύστημα εντούτοις δε λέει να τους ακούσει.

Λες και θα πάθει τίποτα αν κόψει λίγο το ξεζούμισμα από την υπεραξία για να αναπνεύσουν.

Ετοιμαστείτε για τα χειροτέρα.

Εσύ πάντως Κυριάκο, είπαμε, δε σώζεσαι με τίποτα!

Θα επανέλθουμε…

  1. Πέντε χρόνια ο Μανασής μας….πάει…τραγουδώντας! αφού δεν καταλαβαίνει…καταλάβαμα εμείς και πολύ καλά μάλιστα , έτσι από ….”ευγνωμοσύνη” θα του το ανταποδώσουμε στη κάλπη και …εντόκως μαλιστα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ξεπούλημα του Αιγαίου μέσω Χάγης!

Υπόγειες μεθόδους με διπλωματικά τεχνάσματα και διατυπώσεις απεργάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να προχωρήσει σε προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο...

Βρόμικα γερμανικά κόλπα με τις αποζημιώσεις

Ξεπερνούν κάθε… μπακαλίστικη φαντασία οι επινοήσεις των σύγχρονων Γερμανών «τζαμπατζήδων», που προσπαθούν με όλα τα μέσα να αποφύγουν την...

Ο Σούνακ ως Κυριάκος

Βλέποντας τον πανικοβλημένο Παύλο Τσίμα στον Σκάι να ισχυρίζεται στη Σία Κοσιώνη πως ο Σούνακ έχασε τις εκλογές επειδή...

Σε αχαρτογράφητα νερά

Σε μια περίοδο που το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου είναι σε βαθιά κρίση, τη σοβαρότερη...