Το τέλος του μητσοτακικού εθνομηδενισμού σηματοδοτεί η πατριωτική συμμαχία Σαμαρά-Καραμανλή

Στα χέρια των πατριωτικών δυνάμεων βρίσκεται πλέον το μέλλον της παράταξης και της χώρας.

Προφανώς τα ιστορικά χαμηλά για τη ΝΔ ένεκα του μητσοτακικού εθνομηδενισμού θορύβησαν Σαμαρά και Καραμανλή, αναγκάζοντάς τους να δημιουργήσουν πάραυτα κοινό μέτωπο κατά της καταστροφικής λαίλαπας του μητσοτακισμού.

Ενδεχομένως θεώρησαν ότι η βλάβη που προκλήθηκε στις ευρωεκλογές τείνει να καταστεί ανήκεστος, με κίνδυνο η ΝΔ να καταντήσει ΠΑΣΟΚ. Εξέλιξη που θα συμπαρασείρει αυτονοήτως και τη χώρα ρίχνοντάς τη στα βράχια.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημειολογία που συνοδεύει την επισημοποίηση της πατριωτικής συμμαχίας των δύο ανδρών.

Η οποία αποτυπώνεται στο λιτό και συνάμα «πυρηνικό» δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του Καραμανλή:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, ώρα 20:00, στο Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για το βιβλίο του δημοσιογράφου κ. Μ. Κοττάκη ”Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή”. Θα προηγηθεί ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά».

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, τα… αποκαλυπτήρια της συμμαχίας γίνονται σε εκδήλωση στο Πολεμικό(!!!) Μουσείο για ένα βιβλίο που αποκαλύπτει τις βρομιές των «συμμάχων» εις βάρος της πατρίδας, τους οποίους «συμμάχους» έχει προσκυνήσει ο Μητσοτάκης ξεπουλώντας την κυριαρχία μας.

Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων ότι ξεκίνησε ο… νυν υπέρ πάντων αγών για τη σωτηρία της λαβωμένης από τον εθνομηδενιστικό μητσοτακισμό πατρίδας;

Πατριώτες σας το είχαμε πει, οι πατριωτικές δυνάμεις της παράταξης δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν!!!

  1. Πρέπει να γίνει αυτή τη φορά, γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία. Να αλλάξει πολιτική η ΝΔ. Που σημαίνει ότι πρέπει να φύγει ο Μητσοτάκης τώρα!

  2. Λόγια λόγια λόγια. Τίποτα περισσότερο από λόγια. Καλύτερα να είχατε την υπομονή να γράψετε αυτό το άρθρο μετά από την πτώση του μητσοτακισμου εξαιτίας της σύμπραξης Καραμανλή και Σαμαρά ώστε να δικαιωθειτε, παρα να συνεχίσει να κυβερνά ο Μητσοτάκης επειδή δεν θα γίνει τίποτα (και πως να γίνει άλλωστε όταν εντός της ΝΔ έχουν μείνει μόνο αρπακτικά και λοιμοκοντοροι) και μετά να γκρινιάζετε για την αδράνεια των “πατριωτικων δυνάμεων” που έχουν στηρίξει όλη την προδοτικη μητσοτακική πολιτική από το 2019. Η ζημιά, κύριοι, έγινε. Μένει να αποτυπωθεί στα βιβλία της ιστορίας ως ανεξίτηλη ρετσινιά

  3. Δεν θα γίνει τίποτα. Η χώρα είναι προτεκτοράτο, δεμένη χειροπόδαρα και ουδείς πολιτικός μπορεί ( μάλλον θέλει) να την σώσει. Πάμε για καταστροφή επιπέδου 1922 χωρίς να ρίξουμε ούτε τουφεκιά, αποδεχόμενοι τα πάντα.

  4. Τεκευταία τους ευκαιρία. Ήρθε η ώρα της δράσης αν ενδιαφέρονται για την Πατρίδα. Και καλά έκαναν και περίμεναν το λαό να δείξει την δυσαρέσκεια και το θυμό του στις εκλογές, διαφορετικά θα ήταν περιγέλαστοι των media και θα καιγόταν το χαρτί πριν παράξει αποτέλεσμα.

  5. Οι παλιοί τσοπάνηδες ενεργοποιηθηκαν για να μην φύγουν και άλλα πρόβατα από το μαντρί.
    Μπεεεεεεεε….

  6. Και μονο που περιμένει κανείς ΔΗΘΕΝ “”πατριωτική συμμαχία Σαμαρά-Καραμανλή'” ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΓΕΓΟΝΌΤΑ.

    δλδ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΥΤΟΊ??

    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΌΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΥΧΆΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ,
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.

  7. Συγχαρητήρια στο antinews για τις καίριες επισημάνσεις αναφορικά με μια εκδήλωση που πιθανότατα σηματοδοτεί, σημειολογικά τουλάχιστον, ιστορικές αλλαγές.
    Πολύ εύστοχα παρατηρεί ο Γεώργιος Τ. ότι ορθώς οι Σαμαράς και Καραμανλής περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία, ενώ θα έκαιγαν τα χαρτιά τους αν τα είχαν παίξει νωρίτερα.
    Ενώ κάποιοι, και στο φόρουμ αυτό, προέτρεπαν εμμονικά τον Σαμαρά να παραιτηθεί!
    Όπως ο Καραμανλής.
    Αλλά η απόσυρση Καραμανλή ήταν αναγκαστική, με προφανέστατο αίτιο την εχθρότητα της Ουάσιγκτον προς το πρόσωπό του.
    Ο Σαμαράς δεν είχε λόγο να παραιτηθεί.
    Με στρατηγικές κινήσεις, και κυρίως με τη συνεπή και γενναία στάση του στο θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων, έχει αποκτήσει σημαντική κοινοβουλευτική δύναμη.
    Και στην πρώτη εθνικά επικίνδυνη κίνηση, ο Σαμαράς έχει την ευχέρεια να ρίξει την κυβέρνηση του 28% … ή μάλλον του 11% του εκλογικού σώματος.
    Και βέβαια η πλέον κομβική εξέλιξη που θα μας επιτρέψει να ασκήσουμε εθνική πολιτική είναι αυτό που πλέον όλοι βλέπουν αλλά αποφεύγουν να πούνε ανοιχτά: το ταχέως επερχόμενο τέλος της ηγεμονίας της Ουάσιγκτον.

  8. Και εάν ο Κούλης προτείνει για Πρόεδρο τον Σαμαρά ή τον Καραμανλή…πάει αδέλφια η συμμαχία περίπατο….

  9. Φίλε Πεπονιάρη,
    Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η θέση του Κου Σαμαρά στην προσφορά της προεδρίας, θα ήθελα όμως να σε πληροφορήσω ότι τις δύο φορές που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σπεύσει ως όφειλε να την προσφέρει στον Κώστα τον Καραμανλή και τις δύο είχε φάει πόρτα.

  10. ‘Ο,τι έγραψαν οι Α.Κ. & Συντοπίτισσα, δε θα γίνει τίποτα απολύτως. Δυστυχώς (ή ευτυχώς, εξαρτάται από την υποκειμενική σας προσέγγιση), ισχύει αυτό που υποστηρίζουν (υποστήριζαν) οι Εθνικοσοσιαλιστές & Κομμουνιστές: όταν η ανομία φθάνει στο Θεό, τα πράγματα αλλάζουν μόνο με τα κουμπούρια.

    Κατά τα άλλα οι…”επαναστατημένοι” Νοτιοβαλκάνιοι Νεοτσιφτετέλληνες θα ξεχυθούν για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος εις τας πολεμικά μέτωπα των Μυκόνου, Πάρου & Σαντορίνης, φωνάζοντας “ΑΕΕΡΑΑΑΑ!”

    Υ.Γ.: Ξεχνάτε ότι η Banana Republic εστί οικονομική αποικία έως (τουλάχιστον) τα 2099; Ξεχνιέστε…

  11. Αμφότεροι πασίγνωστοι για πεπραγμενα στην υπηρεσια των ”συμμαχων”.Οταν ο ένας έρριχνε την κυβερνηση Μητσοτάκη,για να έλθει ο Ανδρέας και μετεπειτα εξαπατουσε με τα δηθεν αντιμνημονιακα σχεδια ”ζαππειο 1 και 2”
    και οταν ο άλλος χάριζε τις εκλογες του 2000 στον Σημίτη,τοις κεινων ρημασι πειθόμενος” και μετεπειτα παρακολουθούσε ως άλλος Νερων να καίγεται η πρωτεύουσα σε προγραμματισμένη ώρα και μερα,απαξ τηε εβδομάδος,γιατί έπρεπε να αποκτησει καποιο λαικο έρεισμα ο ΓΑΠ,ΠΟΥ ΈΣΥΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ.Οσο για τιν Μητσοτακη,απλώς είναι καλύτερος απο αυτόν που θα τον διαδεχθει,Σπουδαιοι πατριωτες και εθνοσωτηρες…απαντες..

  12. Διαβάζω και ξαναδιαβαζω το άρθρο για να αποκρυπτογραφησω τυχόν κάτι που μου διαφεύγει ώστε να δώσω στον αρθρογράφο λίγο δίκιο, και συνεχώς βγάζω το ίδιο συμπέρασμα. Πως με παράγραφους που ξεκινούν με “Ενδεχομένως”, “Προφανώς” και καταλήγουν με “Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί” και “Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων ότι ξεκίνησε ο… νυν υπέρ πάντων αγών” το μόνο που πιθανόν να ισχύει είναι πως το άρθρο έχει γραφτεί από μεντιουμ συγγενή ενωμοτάρχη που απευθύνεται σε συνταξιούχους της παλιάς ΔΕΗ που θα ψήφιζαν ΝΔ ακόμη κι αν η Ελλάδα έφτανε να είναι μόνο τα Επτάνησα. Καμία ελπίδα σε κανέναν πολιτικό που φέρει ελάχιστη έστω ευθύνη για το σημερινό καντανημα της πατρίδας. Αν θέλουν να αλλάξει αυτό, πρώτα θα πράξουν το σωστό και μετά θα πάρουν συγχωροχαρτι. Η υπομονή τελείωσε προ πολλού

  13. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος από τον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Αυτό δεν γίνεται. Όσοι το λένε είναι απλά μέρος του σημερινού προβληματικού αδιεξόδου. Ανεξαρτήτως αυτού, ο σημερινός ρόλος των Καραμανλή και Σαμαρά είναι να διώξουν τον Μητσοτάκη και την «ομάδα» του, ούτως ώστε να μπούμε σε μια πορεία εξυγίανσης, αρχίζοντας από το δημοψήφισμα για την άρση της ασυλίας των πολιτικών.

  14. Ελπίδες Χάτσικο ……
    Εδω έχουμε φρούδες ελπίδες Ζητώ συγγνώμη αλλά οι ελπίδες αυτές μοιάζουν με εκείνες του αξέχαστου Χάτσικο
    Ετσι ηλπιζε εκέινος ο σκυλάκος περιμένοντας το νεκρό επι 10 χρόνια αφεντικό του Εκεί σε ένα σταθμό τρένων Οπου θα κατέβαινε ο πιστός του φίλος Αλλά ….
    Το αφεντικό του δεν επέστρεψε ποτε διότι ήταν νεκρός

    Λυπάμαι αλλά στο να περιμένετε να κάνουν κάτι είναι τρελό Δεν πρόκειται να γίνει κάτι οπως δεν εγινε στην περίπτωση του συμπαθούς τετράποδου Εκτός και αν γίνει το θαύμα του Λαζάρου αλλά αυτό ανηκει στις Γραφές Οχι στην πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα δυστυχώς.

    Συνεπώς μην περιμένετε τίποτε απο αυτούς τους δύο Είναι σκιές ανηκουν στον κόσμο των πολιτικά νεκρών …
    Αν ήθελαν δεν θα άφηναν τον Μιτσοτάκη εκτός και αν είχαν κάνει συμφωνίες ξεχωριστές με εκείνον ανάλογα με την περίπτωση Αλλες ο Σαμαράς και άλλες ο Καραμανλής Η αν τους υποσχέθηκε κάτι ο Κίκης ή κοινώς αν πιάστηκαν κορόιδα απο εκείνον Κάτι που δεν πιστεύω οτι ισχύουν
    Ομως πιστεύω στο εξής :Αυτοί οι δύο δεν θα κάνουν τίποτε Εκτός και αν η νδ ξεμείνει απο μέλη Και ως πολιτική παράταξη που δεν έχει οπαδούς σημαίνει ενα πράγμα Τέρμα η πολιτική ύπαρξη τέρμα τα προνομια απο αυτήν Οπως ενα κατάστημα κλείνει επειδή δεν πουλά δεν έχει πελάτες

    Για αυτο τον λόγο θα παρέμβουν διότι είδαν οτι ο άλλος τους το κλείνει το μαγαζι και τότε τι θα απογίνουν χωρίς πελάτες ;Και χωρίς προνόμια; Χωρίς βουλευτικές θέσεις ; Πολλοί απο εσάς σκέφτηκατε αυτούς τους λόγους ;
    Τα υπόλοιπα είναι για να κοροιδεύουμε τους εαυτους μας
    Δεν αξίζει σε κανένα μας αυτά
    Οι προκλήσεις είναι μπροστά είναι σοβαρές Και σκιές παρελθόντος όπως Σαμαράδες Καραμαναλήδες δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν Επίσης Δεν έκαναν καλά τον Τσίπρα δεν έκαναν καλά τον Κυριάκο τι πιστεύετε οτι θα σώσουν τον κόσμο απο αυτά τα προβλήματα Θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις πρωτοφανείς δυσμενείς συγκυρίες ;
    Γυρίζουμε πλάτη και πάμε αλλού Στον 21 ο αιώνα ο οποίος απαιτεί άλλου τυπου πολιτικές δράσεις σοβαρές μεστές κατανοητές δραστικές ουσιαστικές με ανθρώπους απο την πραγματική κοινωνία
    Αυτοί θα δώσουν λύσεις και επιτέλους ας αποδεχτούμε τις αλλαγές
    Αλλιώς να τρέχουμε σε πολιτικα φαντάσματα Σκιές του παρελθόντος χωμένοι σε ιδρύματα να μας σώσουν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Στην άλωση της Τριπολιτσάς για την άλωση του νεομητσοτακισμού…

Οι αυριανές επετειακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Τρίπολη, τιμούν την ημέρα της άλωσης της πρωτεύουσας του Μωριά...

Οι «σκελετοί» του ντιμπέιτ

«Ταμείο» κάνουν στο ΠΑΣΟΚ ύστερα από το ντιμπέιτ, το οποίο όντως άφησε γενικά καλές εντυπώσεις, αλλά ανέδειξε και πολλά...

Μητσοτακικός πολιτισμός

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που είστε πεπεισμένοι ότι το κόμμα σας υποστηρίζει το τρίπτυχο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» σπεύσατε...

Αλήθεια κύριε Θεοδωρικάκο, για το ότι σας υπομένουμε ακόμη ποιος φταίει;

Εκκίνησε τη «φωτεινή» του πολιτική σταδιοδρομία από την ΚΝΕ. Μεγάλο σχολείο η «κομμουνιστική αριστερά» ό,τι και να λέμε... Αφού...