Παρών στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς 

Νέα γραφεία σε κεντρικό σημείο της πόλης, ευάερα και ευήλια και σε περίοπτη θέση εγκαινίασε την Κυριακή στην Καλαμάτα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δείχνοντας ότι δε σκέπτεται ούτε να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική αλλά ούτε και να αφήσει τα τοπικά δίκτυα επιρροής του. 

Ο κ. Σαμαράς είναι βουλευτής Μεσσηνίας αλλά ως πρώην πρωθυπουργός δε χρειάζεται ψήφο για να εκλεγεί. 

Στα εγκαίνια των καινούργιων γραφείων παραβρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας που είχε έλθει από την Αθήνα.

Δεν παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Σύμφωνα με κάποιες φήμες ο Αντώνης Σαμαράς σκέπτεται να στηρίξει στην επόμενη εκλογή για περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη.

Και φυσικά δεν παραβρέθηκε στα εγκαίνια ο βουλευτής Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, αφού είναι γνωστή η αντιπαλότητά του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αν και βγήκε πρώτος στη Μεσσηνία ο κ. Σαμαράς, ως πρωθυπουργός κράτησε την έδρα της Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα ο  κ. Λαμπρόπουλος να μείνει εκτός Bουλής, αφού εξελέγη μόνο ένας από τη Μεσσηνία.

Κάτι που ο κ. Λαμπρόπουλος δεν ξέχασε. Αντίθετα ξέχασε ότι προηγουμένως ο κ. Σαμαράς τον είχε διορίσει υφυπουργό Εθνικής Άμυνας. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια εδώ

Ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι...

Το παράδοξο σίριαλ ΣΥΡΙΖΑ

Όσα γίνονται στο κόμμα του ταβλαδόρικου αριστερισμού έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο οι εξελίξεις σ’ έναν κάδο πλυντηρίου, ο οποίος...

Περί συμβιβασμού ο λόγος

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από τα εννοιολογικά. Με βάση το λεξικό Τριανταφυλλίδη συμβιβασμός είναι: 1. Εξομάλυνση ή άρση των...

Γελοίες δικαιολογίες για το μέγα ατόπημα

Από την ένοχη σιωπή, στην πρωτοφανή γελοιότητα. Τελικά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο ένα...