«Τσουνάμι» κατά Θεοδωρικάκου για τη μετατροπή της Ελλάδας σε Κολομβία

Η δολοφονία στον Γέρακα έχει σημάνει συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου

Σφοδρή είναι πλέον η κριτική που δέχεται ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για το πρωτοφανές κύμα εγκληματικότητας που σαρώνει την χώρα.

Εκτός από την εκτίναξη του λεγόμενου εγκλήματος της γειτονιάς, όπου πλέον καταγράφονται συμμορίες ανηλίκων να λειτουργούν ως τρομοκρατικές οργανώσεις εις βάρος συνομιλήκων τους, ενώ ληστείες, κλοπές και μεσαία παραβατικότητα έχουν καταστήσει τις μεγάλες ελληνικές πόλεις ως παράδειγμα προς αποφυγή, αυτά που συμβαίνουν με την λεγόμενη βαριά εγκληματικότητα δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο στην πατρίδα μας. 

Για την ακρίβεια, παραπέμπουν σε λατινική Αμερική.

Αυτό που πραγματικά εξοργίζει στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού που είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση Θεοδωρικάκου στο συγκεκριμένο υπουργείο, δεν είναι μόνο τα εγκλήματα. Είναι άλλωστε δύσκολο να μπορέσει κάποιος να προβλέψει ένα δολοφονικό χτύπημα. Είναι το γεγονός ότι κανένα από τα ειδεχθή εγκλήματα που παραπέμπουν σε μαφία, δεν εξιχνιάζεται!

Η χώρα μας εκτίθεται διεθνώς, ακόμα και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την απελπισία του για την ανεπάρκεια Θεοδωρικάκου, αλλά το κύριο πολιτικό κόστος επωμίζεται το Μέγαρο Μαξίμου!

Την ίδια στιγμή ο Τάκης Θεοδωρικάκος επιδίδεται σε προσωπική διαφήμιση και επικοινωνιακές παρεμβάσεις που έχουν εξοργίσει πολλά από τα μέλη της κυβέρνησης: «Αντί να βάλει πλάτη και να κλείσει στόματα, ασχολείται με γατάκια και βραβεύσεις για να μαζέψει ψήφους!» έλεγε χαρακτηριστικά υπουργός που εκλέγεται σε μεγάλη περιφέρεια, πριν ακόμα συμβεί η σημερινή δολοφονία.

Όσο η ασυδοσία συνοδεύεται με την ατιμωρησία, τόσο η κοινωνία θα πιστεύει πως το οργανωμένο έγκλημα έχει εισχωρήσει τα τελευταία χρόνια στους αρμούς της εξουσίας, όπως ήδη αρχίζει και γράφεται σε κάποια δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου…

Πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.