Τουλάχιστον δεν είμαστε κλειδαμπαρωμένοι!!!

Μεγάλη υπόθεση η ελευθερία αδέρφια!!!

Ποσώς μας νοιάζει αν οδεύουμε σε νέα μνημονιακή στενωπό ένεκα κορονο-κρίσης και ριζικής γεωπολιτικής αλλαγής όπου μέχρι να ισορροπήσει η νέα τάξη πραγμάτων, οι μικροί παίχτες -μαζί και οι λαοί τους- θα πούνε το ψωμί ψωμάκι.

Ή αν κινδυνεύουμε να απολέσουμε κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας μας προς μια «δίκαιη» μοιρασιά του ενεργειακού πλούτου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, τώρα που αλλάξαν τα κόζια.

Ή αν ο Αλέξης (για τα λοιπά… αποκόμματα ένθεν κακείθεν του πολιτικού χώρου ουδέν σχόλιον), δε δύναται να μεστώσει την πολιτική του σκέψη(;) και να ξεστομίσει ένα πειστικό αφήγημα όσον αφορά το γέμισμα των στομαχιών στους δύσκολους καιρούς που έρχονται, με ενδεχόμενο όχι μόνο να ξανακερδίσει ο Κυριάκος, αλλά να ξαναγίνει πρωθυπουργός.

Η ουσία αδέρφια είναι ότι επιτέλους είμαστε λεύτεροι (κατά τα φαινόμενα πάντα), και μπορούμε να απολαύσουμε τις γιορτινές μέρες παρέα με φίλους και συγγενείς που στερηθήκαμε για δυο χρόνια.

Σιγά μη σκάσουμε που κινδυνεύουμε να πεινάσουμε, να πολεμήσουμε και ίσως να πεθάνουμε.

Άλλωστε εδώ και αιώνες αυτό δεν είναι το πλαίσιο;  

Πάνω απ΄ όλα, λοιπόν, οι μικρές στιγμές ευτυχίας με αυτούς που αγαπάμε κι ας κάνουν οι ταγοί (ντόπιοι και αλλοδαποί), ό, τι γουστάρουν.

Καλό Πάσχα!!!

Antinews

Leave a Reply

Your email address will not be published.