Ο Πλεύρης αποκηρύσσει τον πατέρα του και αρχιτέκτονα της κυβέρνησης του Κυριάκου, για να σώσει την καρέκλα του

Έσπευσε να σώσει την καρέκλα του ο υπουργός Υγείας και γιος του «πατέρα του ελληνικού νεοφασισμού»,

Οργή στο πανελλήνιο προκάλεσε η κίνηση του δικηγόρου των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Πλεύρη να χαιρετήσει τη χαροκαμένη μάνα του ΠαύλουΜάγδα Φύσσα με ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δικαστήριο.

Φυσικά, ο κ. Πλεύρης, γνωστός για τις ακροδεξιές θέσεις του, έχοντας χαρακτηριστεί «πατέρας του ελληνικού νεοφασισμού», δεν έπαψε λεπτό να δηλώνει ναζιστής, όπως έκανε μάλιστα και πρόσφατα, μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Μετά το κύμα αντιδράσεων για το θράσος του πατέρα του υπουργού Υγείας, ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος μετά την αποχώρηση του από το ΛΑΟΣ, εισχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, έσπευσε να αποκηρύξει τον πατέρα του και… αρχιτέκτονα της κυβέρνησης του Κυριάκου, προκειμένου να μην χάσει τη θέση του. 

«Ο πατέρας μου δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του, που η δημοκρατία του επιτρέπει να έχει. Ο χαιρετισμός με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα για δύο λόγους, ο πρώτος ότι έγινε μέσα στη δικαστική αίθουσα και ο δεύτερος μπροστά σε μια γυναίκα που το παιδί της δολοφονήθηκε από έναν ναζί. Με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι αποκτήνωση», είπε ο Θάνος Πλεύρης.

Πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.