Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε για τρίτη φορά το εμβληματικό έργο του «Ελληνικού»

Λαμπρή τελετή, καλύτερη από τις δύο προηγούμενες

Ο πρωθυπουργός σε μία λαμπρή τελετή εγκαινίασε το περιβόητο έργο του Ελληνικού, το οποίο είχε εγκαινιαστεί και πάλι στο παρελθόν.

Αυτή την φορά όμως τα εγκαίνια ήταν ακόμα πιο λαμπερά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του, αποδεικνύοντας πως είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ιστορία της δυτικής Δημοκρατίας, που μπορεί να εγκαινιάζει το ίδιο έργο, καλύτερα και κάθε φορά.

Να σημειωθεί ότι αυτά τα εγκαίνια είχαν διαφορά από τα προηγούμενα. Στα προηγούμενα όπως βλέπετε στην φωτογραφία, είχαμε τον πόλεμο με τις μπουλντόζες, οι οποίες προσπαθούσαν να γκρεμίσουν κάποιο ερείπιο, ενώ ο πρωθυπουργός αγνάντευε τον απέραντο ορίζοντα με την βοήθεια ακόμα ενός ανθρώπου που φορούσε επίσης κίτρινο καπέλο.

Τώρα όμως, το έργο έχει μπει σε στέρεες βάσεις. Δεν πρόκειται φυσικά για το μητροπολιτικό πάρκο ή το συντονισμένο έργο αστικής ανάπλασης το οποίο περιμέναμε. Αντίθετα, ο κύριος Λάτσης έκανε αυτό που κάνει κάθε Έλληνας μεσίτης που σέβεται τον εαυτό του. Τεμαχίζει την έκθεση την οποία έχει πάρει κοψοχρονιά από το Δημόσιο και πουλάει τα φιλέτα ως οικόπεδα για να χτίσουν άλλοι!

Υπό αυτή την έννοια, στα τέταρτα εγκαίνια που θα κάνει του χρόνου πριν τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ίσως θα πρέπει να απονείμει στην Lamda Development και το βραβείο ευφυούς επιχειρηματικότητας.

Πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.