Κοινωνική κατακραυγή για τα ποσά του Power pass: Οι συνταξιούχοι κλαίνε με «μαύρο δάκρυ» – Οι περισσότεροι θα λάβουν 40 ευρώ!

Επιδότηση ρεύματος για… κλάματα – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοροϊδεύει και με τη «βούλα» τους Έλληνες!

Πώς και πώς περίμεναν να εισπράξουν οι καταναλωτές την περιβόητη και πολλά υποσχόμενη επιδότηση ρεύματος, η οποία θεωρητικά και κατά τα λεγόμενα της κυβέρνησης θα βοηθούσε τα ελληνικά νοικοκυριά να αντεπεξέλθουν στους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.

Αυτή όμως η οικονομική ελάφρυνση δεν θα έρθει ποτέ! Καθώς όσοι δικαιούχοι μπήκαν στο σύστημα για να δουν τι ποσό τούς έχει εκκαθαριστεί, διαπίστωσαν ότι θα λάβουν ψίχουλα! Το μεγαλύτερο ποσοστό της χρηματικής καταβολής αφορά σε ποσά των 30 και 40 ευρώ! Ντροπή και αίσχος η απάντηση του κόσμου. Οι πολίτες οργισμένοι καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση άλλα υποσχέθηκε και άλλα κάνει. Μάλιστα, διερωτώνται ποιος τελικά θα πάρει τα 600 ευρώ;

Αυτό είναι το σοκαριστικό παράδειγμα συνταξιούχου των 350 ευρώ, ο οποίος αναμένεται να λάβει μόλις 44,64 ευρώ!

Η πληρωμή ξεκινά από αύριο, Παρασκευή 15/07, για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί κατά τη χρονική περίοδο από 1η Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022. Σήμερα, ανακοινώθηκε, πως στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, θα δοθεί έξτρα επίδομα ρεύματος και για τους λογαριασμούς που εκδόθηκαν τον Ιούνιο, χωρίς να χρειαστεί νέα αίτηση. Οι λογαριασμοί του Ιουνίου θα συσχετιστούν με τις δηλώσεις κύριας κατοικίας και φοιτητικής κατοικίας που έχουν ήδη δηλώσει οι δικαιούχοι για τον μήνα Μάιο στην πλατφόρμα.

Πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.