Εξοργιστική ανάρτηση Στόλτενμπεργκ: Ευχαριστεί την Τουρκία για τον ρόλο της στην συμφωνία των σιτηρών με την Ρωσία!

Φτύνουν την Ελλάδα κατάμουτρα!

Η απόδειξη ότι ο γενικός γραμματέας του NATO Γιενς Στόλτενμπεργκ είναι βαθύτατα διεφθαρμένος και ελεγχόμενος από το τουρκικό βαθύ κράτος, ήρθε πριν από λίγο με ένα μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στο μήνυμα αυτό εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Τουρκία για τον διαμεσολαβητικό ρόλο που έπαιξε ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας για τις εξαγωγές των σιτηρών!

Δηλαδή, ο διεφθαρμένος Στόλτενμπεργκ, αποθεώνει την Τουρκία, την μοναδική χώρα της συμμαχίας η οποία όχι μόνο δεν εφαρμόζει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά αντίθετα έχει θησαυρίσει βοηθώντας την Ρωσία αλλά και το Ιράν να παραβιάζουν τις κυρώσεις!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Στόλτενμπεργκ είναι υποχείριο της Τουρκίας. Είναι είτε υπάλληλος, είτε εκβιαζόμενος από τον Ερντογάν. Το ερώτημα τώρα είναι εάν θα αντιδράσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή εάν θα συνεχίσει την σκανδαλώδη στήριξη του στην φασιστική Τουρκία, η οποία ενώ όπως αποδεικνύεται με νεότερα στοιχεία χρηματοδοτεί τις πλέον εγκληματικές ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις, ο Έλληνας πρωθυπουργός στην σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, την χαρακτήρισε ως θύμα τρομοκρατίας!

Διάβασε μετάφραση την ανάρτηση του Στόλτενμπεργκ:

Χαιρετίζω την πρώτη αποστολή ουκρανικών σιτηρών από την Οδησσό στο πλαίσιο της συμφωνίας με μεσολάβηση του ΟΗΕ. Ευχαριστώ την σύμμαχό μας Τουρκία, για τον κεντρικό της ρόλο. Οι Σύμμαχοι υποστηρίζουν σθεναρά την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας για την ανακούφιση της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης που προκλήθηκε από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μνημείο ντροπής η ανάρτηση του Στόλτενμπεργκ

Πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.