Γελάνε μέχρι και οι Αρμένιοι και οι Ουκρανοί με τους ισχυρισμούς ότι ζήτησαν από την ΕΥΠ παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Μετά τον Αρμένιο πρέσβη, τώρα μέχρι και ο Ουκρανός πρέσβης που διόλου φημίζεται για υψηλή διπλωματική … ευστροφία, αδειάζουν καραμπινάτα τους ισχυρισμούς που διαρρέονται από το μέγαρο Μαξίμου ότι κατόπιν αιτημάτων της Αρμενίας και της Ουκρανίας, η ΕΥΠ υπέκλεπτε το κινητό του Ανδρουλάκη

Να γελοιοποιηθεί κινδυνεύει η κυβέρνηση και η «παραιτηθείσα» ηγεσία της ΕΥΠ με τους ισχυρισμούς που διαρρέει το μέγαρο Μαξίμου ότι κατόπιν αιτήματος των μυστικών υπηρεσιών της Αρμενίας και της Ουκρανίας, η εισαγγελέας της ΕΥΠ και η ΕΥΠ ενέκριναν την παρακολούθηση του τηλεφώνου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Μετά τον Αρμένιο πρέσβη που διέψευσε χτες αυτές τις «πληροφορίες», τώρα σπεύδει να τις διαψεύσει και ο Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα.

Ως γνωστόν, στην προσπάθειά της να μαζέψει τα αμάζευτα και να συγκαλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών που ευθέως «δείχνει» το μέγαρο Μαξίμου ως εντολοδόχο της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, η κυβέρνηση, διοχετεύοντας ψεύδη, απέδωσε τις τηλεφωνικές υποκλοπές σε αιτήματα της Ουκρανίας και της Αρμενίας. Κάτι που τώρα αποδεικνύεται παντελώς ψευδές, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να γίνει ρεντίκολο, όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και η ίδια η χώρα διεθνώς.  

Με ψεύδη επιχειρούν συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών – Μόνος δρόμος η παραίτηση της κυβέρνησης

Leave a Reply

Your email address will not be published.